Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Ebben az állatkertben az emberek ketrecben vannak és az állatok mozognak szabadon!...

Ebben az állatkertben az emberek ketrecben vannak és az állatok mozognak szabadon! Te be mernél menni?

A kínai Lehe Ledu vadasparkban a turisták vannak ketrecbe zárva, míg az állatok szabadon járnak-kelnek.

Ha szeretsz közel kerülni a vadon élő állatokhoz, de a gondolatától is rosszul vagy, hogy az állatokat egy szűk, emberek által készített ketrecben láss, akkor érdemes ellátogatnod a kínai Lehe Ledu vadasparkba.

 

A kivételes állatkert elismeri, hogy az emberek nagyon betolakodtak az állatok természetes élőhelyeire, ezért betekintést nyújtanak a vendégeknek, de kizárólag úgy, hogy ők vannak ketrecben, egy biztonságos járművön.

Annak érdekében, hogy odavonzzák az egzotikus ragadozókat, húsdarabokat kötnek a jármű külsejéhez. A turistákat végigutaztatják a területen, akik eközben mindenféle teremtménnyel találkozhatnak.

A turisták lehetőséget kapnak arra, hogy élelmet adjanak az oroszlánoknak, tigriseknek és medvéknek egy kis nyíláson keresztül. Az élő csirke állítólag az állatok kedvence, mivel azért még a járműre is képesek felugrani, hogy elkapják a zsákmányt.

A kritikusok rámutattak, hogy a tigrisek karmai és a turisták közötti pillanatnyi távolság nagyon balesetveszélyes.

Az állatkert szóvivője, Chan Llang szerint azonban a látogatók tisztában vannak a veszélyekkel, és figyelmeztetik őket, hogy mindig tartsák ujjaikat és kezüket a ketrecben, mert az éhes tigris nem ismeri a különbséget köztük és a reggeli között.

Így nyilatkozott:

“Szerettük volna, hogy a látogatók átélhessék azt az izgalmat, amit egy vadállat közelsége vagy akár támadása okozhatna, természetesen minden kockázat nélkül.”

Amikor az attrakciót 2015-ben elindították, a jegyek három hónapra előre elkeltek. A veszély ellenére, úgy tűnik, a turisták szívesebben tekintik meg az állatokat természetes élőhelyükön.

loading...