Kezdőlap AKTUÁLIS Drámai vallomás a Nagy Ő Bettijétől

Drámai vallomás a Nagy Ő Bettijétől

Betti, a harmincegy éves körmös túl van egy nehéz időszakon: egy váláson és a kihívásokkal teli egyedülálló szülős életen.

 

A tündéri nyolcéves Laura édesanyja most a szerelem felé vezető úton keresi boldogságát. Betti hosszú évek óta próbálja megtalálni élete párját, de eddigi kapcsolatai mind csalódással értek véget.

A történet kulcsfigurája mindig is Zoli volt Betti számára. Tíz évvel ezelőtt találkoztak először, és azóta Zoli foglalkoztatta a gondolatait. Betti elárulja, hogy Zoli a plátói szerelme volt hosszú ideig. Annak ellenére, hogy Betti már elvált, és voltak próbálkozásai a szerelem felé vezető úton, Zoli mindig is a szívét foglalta el.“A sors keze van ebben” – vallja Betti. Azt érzi, hogy a sors összehozta őket, és most végre valóra vált a régóta dédelgetett álma.

A történet azonban nem egyedül indult. Betti nem egyedül lépett be Zoli életébe az első adásban; a lányával és szüleivel együtt érkezett. Szándékos döntés volt számára, hogy a családjával együtt mutatkozik be Zolinak, hiszen ők az élete főszereplői.

Azt vallja, hogy a család fontos szerepet játszik az életében, és szerette volna, ha Zoli az első pillanattól kezdve tisztában van vele.Betti tudja, hogy az élet során mindenkinek van egy csomagja, és ezt nem szégyelli. Nyíltan vállalja azokat az életszakaszokat, amikor a férje elhagyta őt. Az elválás azonban pozitív változást hozott az életében, és mindketten kiegyensúlyozottabbak és sikeresebbek lettek az elválás után.

Zoli elfogad mindent, és ez a megértés és elfogadás volt az, ami elnyerte Betti szívét. A műsor alatt voltak kihívások, amikor Betti súlya miatt érzett némi frusztrációt, de Zoli ezen nem zavartatta magát. A szerelemmel és elfogadással nézett Betti felé, és ez lett az egyik fő ok, amiért Betti megnyerte Zoli szívét.A műsor vége után Betti számára nehéz volt megállni az álomvilág hirtelen véget érése. Az idő múlásával azonban rájött, hogy ez csak az első lépés volt kettejük kalandjában. Most izgatottan várja, hogy mi vár rájuk a jövőben, és reméli, hogy valóban egymásnak lettek teremtve.

Betti története egy olyan utazást mutat be, ahol a nehézségek és a csalódások után végre rátalált az igazi szerelemre, és egy boldogabb jövő elé néz egy olyan férfival, akit mindig is a szívében hordott.

loading...