Kezdőlap AKTUÁLIS Drámai részletek derültek ki Kóbor János utolsó perceiről

Drámai részletek derültek ki Kóbor János utolsó perceiről

Hirdetés

Közel egy hónapig harcolt a koronavírus-fertőzéssel Kóbor János, ám a szervezete végül feladta a harcot. Az Omega frontembere mélyaltatásban volt a kórházban, s nem is ébredt már fel, ám felesége, Deme Zsóka ott volt vele az utolsó percekben is.

 

Hirdetés

 

– Szegény Mecky nem ébredt már fel, így a szerettei nem tudtak vele beszélni, nem köszönhettünk el tőle –kezdte lapunknak Trunkos András, az Omega menedzsere.

– A felesége, Zsóka rendszeresen járt be hozzá, hétfő reggel pedig szólhattak neki, hogy eljött az idő. Zsóka ott volt vele, fogta a kezét, amikor meghalt. 

Biztos vagyok benne, az, hogy a felesége mindennap bement hozzá, az a támogatás és szeretet, amit kapott, az tartotta őt eddig életben, amiatt tudott küzdeni, harcolni, ám a vírus legyőzte a szervezetét – mondta megtörten a menedzser.A rajongók, a zenésztársadalom és a család is gyászol. Kóbor kislánya, Léna még csak tizennégy éves, érthető, hogy összetört a tragédia miatt.

– A családnak nagyon nehéz most. Rendezni kell a soraikat, elfogadni az elfogadhatatlant – folytatta Trunkos, aki azt is elmondta lapunknak, hogyan emlékeznek meg Kóborról. – Több rajongó is megjelent a házánál és mécsest gyújtottak Mecky emlékére.

A család tudja, hogy sokan szerették őt, értik a fájdalmukat, és köszönik a rajongók támogatását, ám arra kérünk mindenkit, hogy ne menjenek oda a házhoz, hagyják csendben gyászolni őket.Tartsák tiszteletben azt, mekkora lelki terhet jelent, hogy a kapu előtt ott égnek a mécsesek. Lesz majd megemlékezés, ennek pontos időpont­járól és helyszínéről ­tájékoztatjuk a rajongókat, ahogyan a temetésről is.

Mint arról korábban beszámoltunk, Kóbor koronavírus-fertőzés miatt került kórházba. Felesége, Zsóka vitte be a zenészt, akinek az állapota gyorsan romlott. Bár az orvosok mindent megtettek azért, hogy Kóbor felépüljön, közel egy hónapnyi küzdelem után a teste feladta a harcot. Az Omega frontembere 78 éves volt, s bár Mecky remek egészségnek örvendett, nem vette fel a vírus elleni védőoltásokat.

A zenésznek nagy tervei voltak a 2022-es évre, ugyanis jövőre ünnepli fennállásának 60. évfordulóját az Omega. ­Mecky szeretett volna kiállítást nyitni a zenekar ereklyéi­ből, illetve több ötlete is volt egy Omega-filmre, amely az együttes történetét mutatta volna be. A nagy álmok megvalósítása most már másra vár…

 

Hirdetés