Kezdőlap AKTUÁLIS Drámai hír jött a palotából – Összetörtek a családtagok

Drámai hír jött a palotából – Összetörtek a családtagok

Hirdetés

A brit királyi család egyre több tagja küzd egészségügyi problémákkal, és most újabb rossz hír érkezett.

 

Hirdetés

Sarah Ferguson hercegnét, aki 1986 és 1996 között András yorki herceg felesége volt, orvosai rosszindulatú melanómával diagnosztizálták, ez pedig a bőrrák legsúlyosabb formája.

Az üzenet szerint, miután a hercegnőnél nyáron a mellrák korai formáját diagnosztizálták, most a bőrgyógyász kérte, hogy távolítsák el több anyajegyet a testéről és elemezzenek ki azokat. A hercegné ezeket a beavatkozásokat a masztektómia utáni helyreállító műtét során hajtatta végre, és az egyik anyajegy kimutatható rosszindulatú melanómaként.

Ez az újabb bejelentés további aggodalmakat vet fel a királyi család egészségügyi állapota kapcsán. Korábban Katalin hercegnének hasi műtétre volt szüksége, míg Károly királynak prosztatamegnagyobbodás miatt kell megműtik.A hercegné mostani diagnózisa még inkább kiemeli az egészségügyi kihívások súlyosságát és azt, hogy a királyi család sem maradhat mentes az ilyen nehézségektől.

Az egész világ szorít és figyelemmel kíséri a királyi család tagjainak gyógyulását, és reméli, hogy minél előbb felépülnek a betegségeikből.

Hirdetés
loading...