Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Dráma! Ez a 2 hős rendőr életüket nem kímélve saját kezükkel törték...

Dráma! Ez a 2 hős rendőr életüket nem kímélve saját kezükkel törték a jeget, hogy kimentsék a 13 éves kislányt a fagyos tóból! Gratulálunk!

Hirdetés

Tavaly februárban történt az eset, amikor is Vágó Zoltán törzszászlós, körzeti megbízott és Kopasz Zsolt törzsőrmester, a XVIII. kerületi tóból mentett kis egy kislányt.

 

Hirdetés

A gyermek kutyáját sétáltatta a Nefelejcs utcai garázssor mögötti parkban, amikor az állat hirtelen a befagyott tó közepére szaladt. A lány utánarohant, de a jég nem volt elég vastag, hogy elbírja, így beszakadt alatta. Csak néhány ember járt a park környékén, ezért jó néhány percbe beletelt, mire meghallotta valaki a kapaszkodó gyerek segélykiáltását. A rádióban hallották a riasztást, azonnal a mentésére indultak és 2 perc alatt a helyszínre értek.

A partra érve látták, hogy nem tudnak a vékony jég miatt a felszínén bekúszni sem, így levetették kabátjukat és pólóban indultak a két fokos vízben a gyermekért. Ahogy karnyújtásnyira értek a kislánytól megragadták a két kezét és elindultak vele a part irányába. Mire kiértek a vízből, addigra a katasztrófa védelem emberei is odaértek és meleg takarókkal várták őket.

Addigra már 27 fokosra csökkent a testhőmérséklete. Még pár perc a jeges vízben és bekövetkezett volna a tragédia! Hála ennek a két rendőrnek a kislány és a kutyus is épségben megúszta az esetet!

Vajon hány lájkot és megosztást érdemel tettük? 

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

 

Forrás:police.hu

 

Hirdetés