Kezdőlap EGÉSZSÉG Dörzsöld meg minden ujjad 60 másodpercig, hihetetlen dologban lesz részed!

Dörzsöld meg minden ujjad 60 másodpercig, hihetetlen dologban lesz részed!

Hirdetés

Az ujjmasszázst egyre több országban kezdik el alkalmazni alternatív gyógymódként és egyre több tudományos vizsgálat támasztja alá az egészségre gyakorolt hatását. Ennek ellenére a legtöbb ember mégsem szánja magára azt a 60 másodpercet, amit ujjaink masszírozása eredményez!

 

Hirdetés

Nem kell mást tenned, mint minden ujjad egyesével megmasszírozni 60-60 másodpercig, a hatását pedig azonnal érezni fogod. Lássuk melyik ujjmasszázs milyen hatást vált ki!

Hüvelykujj

Ha szívproblémákkal küzdünk, vagy gyakran tapasztalunk erős, szabálytalan szívverést, esetleg légszomjat, akkor ezt az ujjat kell masszíroznunk. Ez az ujjunk ugyanis közvetlenül a szívvel és a tüdővel áll kapcsolatban.

Gyűrűsujj

Ha emésztési problémákkal küzdesz vagy székrekedésben szenvedsz, akkor ennek az ujjnak a masszírozása nagyon hasznos lehet. A gyűrűujjunk ugyanis a gyomorhoz kötődik.

Mutatóujj

Ez az ujj szorosan kapcsolódik a gyomorhoz és a vastagbélhez. Masszírozd ezt az ujjadat olyan gyomorproblémák kezelésére, mint a székrekedés és a hasmenés.

Középső ujj

Ha álmatlanságban vagy mozgásszervi betegségben szenvedsz, masszírozd a középső ujjadat.

KisujjMigrén és nyaki fájdalom megszüntetésére masszírozd a kisujjadat. A nem megfelelő véráramlás mindkét probléma kialakulásához és fennmaradásához hozzájárulnak. Ezt a blokkot tudod orvosolni kisujjad masszírozásával.
Az ujjakon kívül a tenyér is sok szervhez, ideghez kapcsolódik, ezért ha tapsolsz – olyan erősen, amennyire csak tudsz – szintén javíthatod az egészségi állapotodat.

Hihetetlen bár, de bármelyik ujjnak a masszírozása azonnali hatást és eredményeket vált ki!

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés