Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Dolgok, amelyeket egy igazi nő nem tesz meg a Facebookon!

Dolgok, amelyeket egy igazi nő nem tesz meg a Facebookon!

Hirdetés

Elég egy apró figyelmetlenség, egy kis baki a közösségi oldalak valamelyikén, és máris leromboltad a magadról kialakított pozitív képet.

 

Hirdetés

A következőkben arról lesz szó, hogy mit nem szabad elkövetnie egy igazi nőnek a Facebookon, ha meg szeretné őrizni a méltóságát.

1. Nem jelöl be idegen személyeket

Egy igazi nő csak azért nem jelölget be ismeretleneket, hogy több “ismerősre” tegyen szert. A népszerűség nem jelent mindent, és egy igazi nő tudja, hogy nem attól értékes, hogy hány barátja van, akiket ráadásul nem is ismer. Ha tetszik egy pasi, és van közös ismerőse az illetővel a Facebookon, akkor, jobb, ha megkéri azt az ismerőst, hogy közvetítsen számára és beszéljen le egy randit.

2. Nem tesz fel előnytelen képet a barátairól

Ha meg szeretne osztani a barátaival egy vicces képet, akkor egy igazi nő csak azon csoporton belül teszi meg, akik a legjobb barátai, és tudja, hogy senki sem fog megsértődni. Egy igazi nő mindig odafigyel mások érzelmeire.

3. Nem teszi közzé élete minden eseményét

Anélkül is lehet társasági életet élni, hogy minden lépést ki kellene posztolni. Ezt egy igazi nő tudja. Ha nem így tenne, akkor elveszíteni a titokzatosságának misztikumát, vonzalmát.

4. Nem posztolja ki a munkahelyi sérelmeit

Mert tudja, hogy az könnyen visszajuthat a főnökéhez, és így még nagyobb bajba kerülhet. Egy igazi nő személyesen próbálja meg elsimítani a munkahelyi konfliktusokat.

5. Nem szakít a Facebookon

Egy igazi nő nem írja ki, hogy “mától szingli vagyok”, ezzel felkínálva magát akár idegeneknek. Egy igazi nő a magánéleti problémáit képes kezelni, irányítani.

6. Nem készít magáról kihívó szelfiket

Nem készít olyan képeket magáról, ahol csókra csücsöríti a száját, vagy a melleit reklámozza, csak azért, hogy több lájkot kapjon. Ezt minden igazi nő tudja.

Hirdetés