Kezdőlap AKTUÁLIS DÖBBENETES MÓDON ITT A VÉGE! Nehéz döntést hozott meg Rúzsa Magdi, de...

DÖBBENETES MÓDON ITT A VÉGE! Nehéz döntést hozott meg Rúzsa Magdi, de sajnos nem bírja tovább! Magdi mondta ki a végét…tízezrek döbbentek le azon, amit közzétett Rúzsa Magdi!

Hirdetés

Egy időre elbúcsúzott a színpadtól, innentől a várandósságára koncentrál Rúzsa Magdi.

 

Hirdetés

A hármasikrekkel állapotos énekesnő a hétvégén Pécsett, majd a szlovákiai Kaposkelecsényben adta a turnéjának utolsó koncertjeit és ugyan vasárnap este még fellépett Bereczki Zoltán budapesti buliján, az sztár a tervek szerint legkorábban újra jövő nyáron lép színpadra, nagyjából a babák születése után fél évvel. Rúzsa Magdi a hétvégén a két bulira összesen ezer kilométert utazott, a múlt héten még egy klipet is leforgatott, de a következő hónapokban már kötelező pihennie.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés

– Mivel ez egy nem mindennapi várandóság, így minden kicsit bonyolultabb, és nagyon kell figyelnünk mindenre. Folyamatosak a vizsgálatok és a várandóság utolsó pár hónapját kórházban kell majd töltenem a biztonságunk érdekében – nyilatkozta a Blikknek az énekesnő, amikor megosztotta lapunkkal a csodálatos örömhírt. Rúzsa Magdi azonban nem lenne teljes a színpad nélkül, így jövőre már háromgyermekes édesanyaként fog visszatérni.

Csodák❤️❤️❤️
A nagy meglepetés az első vizsgálatkor ért minket.
Az orvosom csak ennyit kérdezett:
Felkészültél?Mire?Mire?
-Ketten vannak. Nevetett.
A szemem sem rebben tudtam,pár nappal korábban mondtam is a manageremnek. Éreztem. Akkor jött a meglepetés mindannyiunk számára. Nem ketten vannak, hanem hárman.❤️Boldogság volt, aztán pánik, aztán jó öreg Magdis módon egy újabb csapat összeszervezésének az alapjaiba kezdtem, hisz csak akkor nem pánikolok be, ha tökéletes katonai stratégiám van, leosztott szereplőkkel és pontos létszámmal. Gyorsan levezettem magamban, hogy meg tudjuk oldani.Eddig is nagy csapattal jártam, most a magánéletemben is csapattal járok majd csak, hogy a közönségemnek is jusson belőlem, no meg, hogy én is töltődjek a színpadon. Igazi kis karaván leszünk majd. 😂A férjemmel nagyon várjuk a kis mókusainkat. Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, hogy milyen Isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Vajon, mit láthattak bennünk ott fönt, hogy így döntöttek. Elmondhatatlan érzés.Úgyérzem magam, mintha valamiért olyan ajándékot kaptunk volna a JóIstentől, amit csak kevesen kapnak. Olyan, mintha az ölébe emelve ringatna bennünket. Szinte érzem a jelenlétét.
Ami most bennem és velünk történik az a valódi csoda.
Most semmi más nem érdekel, csak hogy megéljem ezt a csodát. Azt, hogy a testemben négy érző, szerető szív dobog. Hogy megéljem ennek az ajándéknak a jelentőségét. Hogy lubickoljak ebben a különleges helyzetben. Hogy boldog legyek attól, hogy különlegesek vagyunk. Az érdekel, hogy mindenki egészségesen jöjjön a világra és, hogy én is ép maradjak.Mivel ez egy nem mindennapi várandóság így minden kicsit bonyolultabb, és nagyon kell figyelnünk mindenre, folyamatosan vizsgálatok , stb, és a várandósság utolsó pár hónapját kórházban kell majd töltenem a biztonságunk érdekében.
Mindenkit aki szeret engem, csak annyit kérek, hogy mondjon értünk néha egy imát, hogy mindenki egészséges legyen. Csak ezt kérem. Cserébe amíg élek szép muzsikákat ajándékozok nektek.
Bízom a Jóistenben, hogy minden rendben lesz. Imádkozzatok értünk.Magdi, Vili és a kis Mókusok. #tripletsontheway #triplets #miracle 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés

Hirdetés