Kezdőlap AKTUÁLIS Teljes hétvégére díjmentes beszélgetést kapnak az egyik legnagyobb mobilszolgáltató ügyfelei! Mutatjuk hogyan...

Teljes hétvégére díjmentes beszélgetést kapnak az egyik legnagyobb mobilszolgáltató ügyfelei! Mutatjuk hogyan használhatod ki!

Hirdetés

Teljes hétvégére díjmentes beszélgetést kapnak az egyik legnagyobb mobilszolgáltató ügyfelei! Mutatjuk hogyan használhatod ki!

 

Hirdetés

A Telekom online regisztrálói kedvezményt yt kapnak, s hétfő óta már postahivatalokban is egyeztethetik adataikat az ügyfelek.Május 22-től országszerte 99 postahivatalban is egyeztethetik adataikat a Telekom Domino kártyás előfizetői, ezzel a Telekom egy újabb „csatornát” nyitott meg, hogy ügyfelei a számukra legkényelmesebb, szokásaikhoz leginkább illeszkedő megoldást választhassák a feltöltőkártyás adategyeztetésre.Így négyféle út kínálkozik az adategyeztetésre: online, telefonos ügyintézéssel, személyesen a Telekom üzletekben, vagy személyesen a postán. A választható postahivatalok listája itt található.Mint ismert, ez év elejétől megváltoztak a feltöltőkártyás előfizetésekre vonatkozó jogszabályok. A feltöltőkártyás előfizetéssel rendelkező ügyfeleknek június 30-ig szükséges személyes adataikat egyeztetniük a szolgáltatóval, az érintett ügyfelek erről SMS-ben kapnak tájékoztatást.

Azok a Telekom ügyfelek, akik az adategyeztetést online végzik el, egy hétvégére korlátlan díjmentes beszélgetést kapnak belföldön, Telekom mobil és Telekom vezetékes irányba.

Forrás : hirado.hu

Hirdetés