Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Delfin anyuka szívszorító gyászszertartása borjával – Videó

Delfin anyuka szívszorító gyászszertartása borjával – Videó

Michael McCarthy nemrégen megosztott egy szívet tépő felvételt, amelyet kenuzás közben videózott le. 

“Először azt hittem, hogy egy nagy lazacról van szó, de hamarosan rájöttem, hogy egy halott borjat látok.”- mesélte Michael.

Kenuzás közben Michael arra lett figyelmes, hogy nem messze tőle egy delfin egy élettelen testes tol maga előtt a vízben. Egy percig tartott, hogy rájöjjön, mit lát valójában.

Ahogy folyamatosan követte az eseményeket, rájött, hogy egy anya delfin tolja maga előtt halott borját. Michael lényegében egy gyászszertartásnak volt részese, amelyet a delfin mama hajtott végre. Ha lehet úgy mondani, egy temetési körmenet.

“Ahogy az anya észak felé tartott, más delfinek is csatlakoztak hozzá kisebb távolságokra, majd újra saját útjukra indultak, egyetlen delfin kivételével, aki végig vele maradt.”

“Ezt nem lehet biztosra mondani kivizsgálás nélkül, de a delfin borjat nagy valószínűséggel egy hajó ütötte el. Nem hihetjük azt, hogy mivel a delfinek gyorsan tudnak úszni, képtelenség őket elütni.”

“A seb mintázatából arra lehet következtetni, hogy egy hajó propellere okozta. Több, mint 50 évet töltöttem már vízen delfinek között és sajnos jól tudom, hogy hogyan néz ki a propeller okozta seb.”

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...