Kezdőlap EGÉSZSÉG Csupán ezt az 1 élelmiszert hagyta ki az étrendjéből. Így néz ki...

Csupán ezt az 1 élelmiszert hagyta ki az étrendjéből. Így néz ki a 70 éves nő!

Sose hinnéd el, ha az utcán találkoznál vele, hogy valójában már 70 éves. Alig néz ki negyvennek, csodálatosan kirobbanó formában van. Sok fiatal megirigyelhetné!

Az ausztrál Carolyn Hartz életformájáról vált híressé, az egész világban nők többsége tartja példaképének a 70 éves nőt.

Az egész egy ártatlan képpel kezdődött, amit egy közösségi oldalon posztolt.

Amit látunk az egy tökéletes alakú, kiegyensúlyozott, vidám nő. Azonban, amit senki sem gondolt róla, hogy 70 éves, és három gyerek édesanyja.

Miután az egész világ ledöbbent a gyönyörű nő láttán, kiderült, hogy mi valójában a titka. Carolyn elárulta, hogy 30 éve nem fogyasztott egyáltalán cukrot.

41 éves korában prediabetikus állapotot diagnosztizáltak nála, és ekkor úgy döntött, hogy jobb, ha teljesen kiiktatja az életéből a cukrot, még mielőtt komolyabb lenne a baj.

Mivel imádta az édességeket, nagyon nehezen tudott búcsút mondani az cukros élelmiszereknek. Úgy látta a legjobbnak, ha a cukrot, nyírfacukorra, vagyis xylitre cseréli le.

Mint később kiderült, hogy gluténérzékeny, ezért abbahagyta a gabonából, búzából, rozsból készült ételek fogyasztását is.

Mivel imád sportolni, ezért gyakran jár kosarazni, teniszezni, és röplabdázni is.

Carolyn rendszeresen meditál, és arra is odafigyel, hogy naponta 8 órát aludjon legalább.

loading...