Kezdőlap EZOTÉRIA Csillagjegyek intelligencia sorrendje – Te hol vagy a listán?

Csillagjegyek intelligencia sorrendje – Te hol vagy a listán?

Hirdetés

Mindenik csillagjegy különböző intelligenciával rendelkezik, de egyesek hajlamosabbak arra, hogy jobban megvillogtassák tudásukat. Az alábbiakban megtudhatod, hogy melyek a legtalpraesettebb csillagjegyek!

Kos

Az összes csillagjegy közül, a Kos az, aki a leginkább rajong az új dolgokért, és mindig szüksége van egy kis kihívásra, kalandra. Nagyon erős intuíciós képességgel rendelkezik, és bár úgy tűnik, hogy néha túlságosan vakmerő, nem kell félteni, hiszen minden helyzetben feltalálja magát. Minden helyzetből jól jön ki, ehhez is külön tehetsége van.

Hirdetés

Bika

Részletesen megfigyeli mindent, és magában elemzi a dolgokat, és csak akkor vág bele, ha már minden kockázatot figyelembe vett. Tanulékony, nagyon sok információval rendelkezik, ezért szinte soha nem veszít az életben.

Ikrek

Nagyon kíváncsi típus, minden érdekli a világban, állandóan nyitva vannak az antennái. Ami érdekli, azt meg is akarja tanulni, és az a következő lépés, hogy gyorsan begyűjti a vele kapcsolatos információkat. Okos, és taplraesett.

Rák

Elsősorban az érzelmek vezérlik, nem nagyon hisz a racionális gondolkodásban. Ha elérkezik a spirituális fejlődés ideje, akkor megnyílnak a lehetőségek, és bármilyen akadályt képes legyőzni az életben.

Oroszlán

Számára nem léteznek akadályok az életben, tele van mindig energiával, és állandó fejlődés az élete. Soha nem fárad el, ha a szeme előtt lebeg a cél, akkor képes minden tudását bevetni a siker érdekében.

Szűz

Gondolkodása logikán alapul, mindig praktikus megoldásokat választ. Előre megtervezi a dolgokat, és csak abban hisz, amit ő a saját két kezével meg tud tenni. Mivel nagyon intelligens, sikerek övezik az életét.

Mérleg

Diplomatikus, kreatív, és könnyen feltalálja magát bármilyen helyzetben. Számára nem létezik lehetetlen, logikus észjárása van.

Skorpió

Egy igen rejtélyes személyiség, és sokkal kevesebbet mutat magából, mint, amilyen ő valójában. Kiismerhetetlen, de sikeres, és határozott személy.

Nyilas

A világ minden történésre szeretne magyarázatot kapni. Ha egy szóval kellene jellemezni, akkor az a “miért?” lenne, küldetése az, hogy mindennek megtudja az okát.

Bak

Nagyon logikus gondolkodása van, számára a ráció a világ mozgatórugója. Csak az ésszerű gondolkodás, és a tudomány adhat választ a történésekre.

Vízöntő

Nem ismer korlátokat, úgy gondolja, hogy az életben mindent el lehet érni, csak oda kell állni teljes szívvel és lélekkel a dolgok mellé. Egy veleszületett látnok, mindig megtalálja a helyes utat.

Halak

Igen különleges intuícióval, és intelligenciával rendelkezik, mindenre ráérez, és okosan alakítja a dolgokat. A szeretet táplálja az egész életét, igen gazdag képzelőerővel rendelkezik.

tudasfaja.com

Hirdetés