Kezdőlap EZOTÉRIA Csillagjegyek, akiknek kódolva van sorsukban a válás! Te is itt vagy köztük?

Csillagjegyek, akiknek kódolva van sorsukban a válás! Te is itt vagy köztük?

A csillagok sokkal többet elárulnak rólunk, mint azt gondolnánk. A zodiákus, amelyben születünk, nagy befolyással van az életünk minden egyes területére, így a párkapcsolatainkra is. 

Lássuk, hogy melyek azok a jegyek, akiknek gondjuk akad az elköteleződéssel, a házassággal és a kompromisszumokkal. Ők azok, akik nagy valószínűséggel válnak életükben legalább egyszer.

Az Ikrek és a Nyilas túlzottan szabad szellem. A Vízöntőnek gondja akad azzal, hogy hosszabb ideig “otthon maradjon”, ami nincs pozitív hatással a családi életére. A Bika, Oroszlán és Skorpió túl sokat veszekszik.

Azok, akik a válási statisztikák szerint a leghajlamosabbak megbontani a házasságukat a Bikák, Oroszlánok, Skorpiók és a Vízöntők. Ők azok, akik kitartóan képesek vitatkozni és igyekeznek dominálni az összetűzésekben. Makacsságuk nem hagyja őket csillapodni, akkor sem, ha nincs igazuk.

A Mérlegek, Rákok és Halak szintén hajlamosak félrekacsintgatni, de addig nem hagyják el a párjukat, amíg érzelmi kötelék nem alakul ki a harmadik féllel. Ha ez nem történik meg, a házasságukat nem bontják fel és a párjuk mellett maradnak.

Az Ikrek és a Nyilas sajnos olyan szinten vágynak a szabadságra, hogy ezzel bizalmatlanságot keltenek a párjukban. Időnként úgy tetszik, hogy teljesen hidegek a párkapcsolatban, még ha valójában nem is áll fenn ez a tény. Egyszerűen hajlamosak magukkal foglalkozni többet és észre sem veszik.

A Kos nagyon önfejű és ez a tulajdonság a párkapcsolatait sem hagyja érintetlenül. Szeret párkapcsolatban élni, ugyanakkor több házasságon is túl kell jutnia ahhoz, hogy rájöjjön, nem azért kell frigyre lépni valakivel, hogy ne legyen tovább egyedül.

tudasfaja.com

loading...