Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Csillagjegyed elárulja mennyire vagy jó barát – vigyázz, mert sokan belepirultak!

Csillagjegyed elárulja mennyire vagy jó barát – vigyázz, mert sokan belepirultak!

Hirdetés

Az ember társas lény, és tény, hogy jó barátok nélkül sivárabb lenne az életünk. Jó tudni, hogy van, akire mindig számíthatunk, de vajon te milyen vagy barátnak? És egyáltalán, mennyire könnyen barátkozol? Horoszkópod erről is árulkodhat.

KOS

A Kosok szinte bárkivel kijönnek, könnyen barátkoznak, és azonnal olyan viszonyt ápolnak bárkivel, akit szimpatikusnak találnak, mintha ezer éve barátok lennének, emiatt sokan szeretik őket.

Hirdetés

Ugyanakkor jellemzően csak azokat a barátságokat tudják életben tartani, amelyeket szinte naponta ápolnak – ha sokáig nem találkoznak egy barátjukkal, nehezen tudják újra feléleszteni a viszonyt.

BIKA

A Bikáknak jellemzően nincs kifejezetten sok barátjuk, azok viszont, akiket barátjuknak tekintenek, biztosak lehetnek benne, hogy mindenben számíthatnak a Bikákra.

Mivel mélyen és őszintén képesek szeretni, és hűségesen kitartanak választott barátaik mellett, a Bikáknak gyakran vannak nagyon régi, akár egészen kisgyermekkorból megmaradt barátságai is.

IKREK

Az Ikrek számára nem nehéz megnyerni mások szimpátiáját, az egyik legkönnyebben barátkozó csillagjegy, aki mindenkivel tudja, hogyan üsse meg a hangot, és azonnal imádják az új ismerősei is.

A kapcsolatok hosszabb távú ápolásában azonban már nem ilyen ügyes, ezért az ő esetében előfordulhat, hogy bár rengeteg távoli barátja van, és nagyon kiterjedt az ismeretségi köre, közeli barátja csak nagyon kevés akad.

RÁK

Keresve sem találhatna magának jobb barátot az ember, mint amilyen a Rák lehet, hiszen egy kifejezetten ragaszkodó, barátságos és önfeláldozó jegyről van szó, akinek azonban éppen emiatt vigyáznia kell, nehogy mások kihasználják őt.

A jóhiszemű Rák, ha nem vigyáz, egyoldalú kapcsolatokat ápolhat, ahol csak ő dolgozik a barátságért. Ha valakivel tényleg kölcsönösen barátok lesznek, akkor ki is fognak tartani egymás mellett.

OROSZLÁN

A kicsit hiú Oroszlánok hajlamosak abban mérni egy barátság sikerét, hogy mennyire előnyös az rájuk nézve.

Néha egy kicsit önzőek lehetnek, de cserébe remek társaságot nyújtanak, és noha hajlamosak önmagukkal foglalkozni, azért nagyon figyelmes és hűséges barátok, akik amikor igazán kell, mindig ott lesznek annak, akit a szívükbe fogadtak.

SZŰZ

A Szüzek kedvesek és bájosak, ugyanakkor csendesek lehetnek, így lehet, hogy valaki észre sem veszi őket egy nagyobb társaságban.

Mivel nem harsányak, nincs feltétlenül kiterjedt baráti körük, és nem is biztos, hogy gyorsan barátkoznak, de azok, akik megismerik őket, egy életre emlékezni fognak a Szüzekre, szűk baráti körükkel is életre szóló barátságot kötnek.

MÉRLEG

A Mérlegek társaságát mindenki imádja, de mivel hajlamosak kissé magukba fordulni, vagy a saját dolgaikkal foglalkozni, időnként elhanyagolhatják a barátságaikat.

Az is igaz, hogy bár a Mérlegeket mindenki szereti, az ő magasra tett mércéjüket csak kevesen ütik meg, és noha kedvesek is mindenkivel, csak nagyon kevés embert engednek igazán közel magukhoz.

SKORPIÓ

A Skorpiók szenvedélyesen ragaszkodnak a barátaikhoz, és tűzön vízen keresztül hajlandóak követni őket.

Jellemzően gyorsan döntik el valakiről, hogy szimpatikus-e nekik vagy sem, és a véleményüket később csak nehezen változtatják meg.

Akit megszeretnek, amellett kitartanak, bármi történik is, de aki elsőre nem tetszik nekik, azzal később csak ritka esetben fűzik szorosabbra a barátságot.

NYILAS

A Nyilasok számára különösen fontosak a barátok, akikért tűzön-vízen keresztül mennének.

Ők maguk nagyon lojálisak, és ezt várják el a barátaiktól is, néha pedig már-már túl magas elvárásokat támasztanak velük szemben.

Sajnos ráadásul hajlamosak arra, hogy nem a legmegfelelőbb emberekbe vessék a bizalmukat.

BAK

A Bakokat aki megismeri, meg is szereti, hiszen bájos és jókedvű emberek, akik viszont nem szívesen merészkednek ki a biztonságot jelentő közegükből, és a feloldódáshoz is időre van szükségük, így nem barátkoznak olyan könnyen, mint bizonyos csillagjegyek.

Ugyanakkor igaz rájuk, hogy akit egyszer megszerettek, amellett a sírig kitartanak, így jellemzően kevés, de közeli és régi barátságot ápolnak.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntők jellemzően könnyen és gyorsan barátkoznak, de újdonsült kapcsolataik nem mindig tartanak ki sokáig.

Van, amikor a másik fél nem mutat további érdeklődést, de az is gyakori, hogy ők csalódnak a barátaikban, és felfüggesztik a kapcsolatot.

Azokkal viszont, akikkel jókat tudnak beszélgetni, sokáig barátok maradhatnak.

HALAK

A Halaknak időre van szüksége ahhoz, hogy kialakítsa a baráti kapcsolatait.

Új környezetben is képes jól érezni magát, és általában mások is szimpatikusnak találják már elsőre is, de neki idő kell ahhoz, hogy eldöntse valakiről, kedveli-e vagy sem.

Nem adja ki magát könnyen és nem alkot elhamarkodott ítéleteket, a Halak barátságait a türelem szüli.

Forrás:napjaink.org

Hirdetés