Kezdőlap EZOTÉRIA Csillagjegy párosok, akik örökre hűek maradnak egymáshoz!

Csillagjegy párosok, akik örökre hűek maradnak egymáshoz!

Úgy tartják, a világon mindenkinek megvan a másik fele. Vannak akik megtalálják az igazit, azt, aki valójában a párjuk, míg mások egész életükben csak keresik reménytelenül.

Ezek a csillagjegyek, ha már olyan szerencsések, hogy egymásra találtak, akkor bizony egész életükben hűségesek lesznek! Az ő boldogságuk soha meg nem ér véget!

 

Rák-Bika

A Rák a szerelem megtestesítője, nagyon fontos számára a család, és a boldog, kiegyensúlyozott élet. A Bika csak akkor tud boldog lenni, ha kiegyensúlyozott szerelmi élete van, éppen ezért a tökéletes társ számára a Rák lehet.

Bika-Szűz

A Bika számára nagyon fontos a tradicionális család. A Szűz, a szerelem, és a romantika megtestesítője, éppen ezért könnyen egymásra tudnak hangolódni egy családcentrikus Bikával. Ők ketten tökéletes párt alkothatnak.

Kos-Mérleg

A párkapcsolatban mindig a Kos a vezető személyiség, a Mérleg pedig szereti, ha egy határozott, és biztonságot nyújtó személy van mellette.

Ikrek-Nyilas

Az Ikrek mellett soha nem fog unatkozni a mindig újdonságra vágyó Nyilas. Nagyon jól kiegészítik egymást, harmonikus kapcsolatuk lehet együtt.

Szűz-Skorpió

A Szűz egy nagyon perfekcionista személyiség, aki addig harcol, amíg le nem veszi a lábáról a Skorpiót. A Skorpiónak pedig tetszik ez, hogy valaki mindent megtesz érte.

tudasfaja.com

loading...