Kezdőlap EZOTÉRIA Csillagjegy párosok, akik között egy életre szóló barátság köttetik!

Csillagjegy párosok, akik között egy életre szóló barátság köttetik!

Az egészséges élet egyik elengedhetetlen feltétele az, hogy legyenek barátaink. Társas kapcsolatok nélkül sivár lesz az élet, elmagányosodunk, ez pedig kihatással lesz a testi és lelki egészségünkre.

Mindannyian tudjuk, mennyire jó érzés akár örömünket, akár bánatunkat megosztani a legjobb barátnőnkkel. Az igazi barátság egy nagyon nagy ajándék, érdemes megbecsülni. Az alábbi csillagjegyek között nagyon szoros, életreszóló barátság alakulhat ki!

Kos és Vízöntő

Ez a két csillagjegy lehet a legerősebb párosítás, ha egymásra találnak, akkor életre szóló kapcsolat alakul ki közöttük. A Kosnak igen makacs természete van, azonban gyorsan fátylat terít a múltra, és úgy csinál, mintha mi sem történt volna. Mind a két csillagjegy magabiztos, céltudatos, független, nagyon motiváló hatással vannak egymásra. A Vízöntő hajlamos a rosszkedvre, de a Kos pozitivitása mindig felrázza.

Bika és Rák

Mindketten nagyon hűséges, és ragaszkodó típusok, ha egyszer egymásra találnak, soha nem engedik el egymást. Ez a barátság nagyon mély, és erős bizalmon alapszik, mindketten ugyanazokban a dolgokban hisznek. A gyakran túl érzékeny Rák tökéletes támasza az erős, és határozott Bika lehet. Mindkét csillagjegy támogató, és gondoskodó, ezért is nagyon szoros a kettőjük között kialakult barátság.

Ikrek és Oroszlán

Mindketten imádják a kalandokat, és az új kihívásokat, képtelenek egy helyben ülni sokáig. Idősebb korukban is nagyon jó párost alkotnak, hiszen akkor is arra törekednek, hogy sokat kiránduljanak, szórakozzanak, és új dolgokkal ismerkedjenek meg. Nagyon lazák, kreatívak és lendületesek, mindig fel tudják egymást rázni.

Szűz és Skorpió

A legjobbat képesek kihozni egymásból, az egyiknek ami a gyengesége, az a másik erőssége, így tökéletesen kiegészítik egymást. A Skorpió sokszor impulzív, de a Szűz mindent megtesz azért, hogy megnyugtassa, és egyensúlyban tartsa. Eléggé különböznek egymástól, de ez egyáltalán nem akadály a kapcsolatukban, hiszen, ha összefognak, nagyon jól tudnak együttműködni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...