Kezdőlap EGÉSZSÉG Csak 4 összetevő ez a krém és a legerősebb gyulladáscsökkentő krém a...

Csak 4 összetevő ez a krém és a legerősebb gyulladáscsökkentő krém a kezedben is van!

Hirdetés

Ezt az otthon elkészíthető gyógyító krémet nagymamáink nagy kincsnek tartották, ugyanis sok fájdalmat tudtak enyhíteni vele. A hagyományos orvoslásban mindig is nagy szerepet játszottak a régiek gyógymódjai, így ez a krém is igazi kincsnek számít.

 

Hirdetés

Ez az otthoni “gyógyszer” segít leküzdeni az ízületi fájdalmakat és gyulladásokat, megszabadít a kínzó hát- és derékfájástól, valamint segít erősíteni az izmokat és a csontokat.

Ha úgy érzed, hogy a fentiek közül bármilyen tünettel rendelkezel, akkor mindenképp megér egy próbát, hogy elkészítsd és kipróbáld ezt a csodálatos krémet, így megkímélheted a pénztárcád, hogy ne kelljen drága fájdalomcsillapítót venned akár krém, akár tabletta formájában.

Hozzávalók:

  • 1 evőkanál méz
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál só
  • 1 evőkanál szódabikarbónaElkészítése:

Nagyon egyszerű elkészíteni ezt a gyógyító krémet, ugyanis minden hozzávalót csak össze kell keverni, amíg egy rugalmas masszát nem kapunk.

Használata:

Alkalmazzuk közvetlenül a fájó testrészen. Kenjük be kissé vastagabb mértékben, majd tegyünk rá fóliát vagy zacskót, és egy törölközővel fedjük le. Hagyjuk így pihenni a fájó részt 2 órán át, majd öblítsük le.Használatával meglátjuk, nem csak enyhíteni fog a fájdalmunkon, de segít azt a gyökerénél kezelni, vagyis orvosolja is a problémát. Az optimális eredményt 4-5 nap használat után érhetjük el.

A megismételni akkor célszerű a kezelést egy adott napon belül, amikor szükségét érezzük. Mindig tartsuk a hűtőben a krémet, 4-5 nap után újat kell készíteni.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés
loading...