Kezdőlap AKTUÁLIS Borzalmas hír jött – Tragikus körülmények között elhunyt a magyar sztárok kedvenc...

Borzalmas hír jött – Tragikus körülmények között elhunyt a magyar sztárok kedvenc fodrásza

Hirdetés

Hazai és külföldi sztárok kedvenc fodrásza, Szabó Renáta váratlanul elhunyt. A tehetséges stylist és fodrász életének váratlan befejezése sokkolta azokat, akik ismerték és szerették munkáját.

 

Hirdetés

A szomorú hírt elsőként Tolvai Renáta énekesnő osztotta meg a közösségi médiában, mély fájdalmát fejezve ki az elvesztés miatt. Szabó Renáta nemcsak hazai, de nemzetközi szinten is elismert művész volt, számos sztárral dolgozott együtt mind fodrászként, mind stylistként.

A Bors információi szerint Szabó Renáta rendszeresen kapott megbízásokat a TV2-től is, emellett külföldön is jelentős sikereket ért el.Számos ismert műsorban vett részt, mint például a Sztárban sztár vagy a Next Top Model Hungary, ahol kreatív munkájával hozzájárult a show-k sikeréhez.

Szabó Renáta pályafutása során olyan hírességek frizuráit is elkészítette, mint Plácido Domingo. Hollandiában is próbát tett, ahol hat évig dolgozott fodrászként, és részt vett az Amsterdam Fashion Weeken is.

A fiatal tehetség Szombathelyen született és élt, és már húszas évei elején kipróbálta szerencséjét Hollandiában.Az ottani sikerek után hazatérve is folytatta kiemelkedő munkáját, és a magyar sztárvilág meghatározó alakja lett.

Szabó Renáta emléke örökre élni fog azokban, akiknek szerencséjük volt találkozni vele és megtapasztalni munkájának minőségét és szenvedélyét.

Hirdetés