Kezdőlap AKTUÁLIS Berobban a nyár – Itt a pontos dátum

Berobban a nyár – Itt a pontos dátum

Hirdetés

Az előrejelzések szerint izgalmas fordulatokat tartogat az időjárás a közelgő húsvéti hétvégén.

 

Hirdetés

A borongós és esős napok után hirtelen melegedés várható, akár 25 fokos hőmérséklettel is. Azonban érdemes felkészülni, mert a lehűlés sem marad el, bár pontos időpontjáról még nem tudnak a meteorológusok.

Az Időkép által közölt előrejelzések szerint a hét elején még borongós és esős idővel indít a hétvége. Azonban gyorsan változik a helyzet, és a hőmérő higányszála felfelé kúszik.

A napsütés és a meleg idő váltja fel a borongós napokat, és szinte már nyáriasnak mondható körülményeket ígérnek a hétvégi napok.A grafikonok alapján nemcsak a nappalok, de az éjszakák is jelentős meleggel kecsegtetnek. A hét közepén esetleges megtorpanás után szombaton és vasárnap igazi száraz, nyárias időre lehet számítani.

Azonban érdemes felkészülni, hogy a hirtelen meleg után lehűlés következhet, ami az időjárásra érzékenyek számára nem kedvező hír.

A lehűlés pontos időpontja még bizonytalan, és az előrejelzések szerint változékony idő várható a húsvéti hétvégén túl. Mindazonáltal fontos, hogy az emberek figyeljék az időjárási előrejelzéseket, és szükség esetén készüljenek fel az esetleges változásokra.Az idei húsvét tehát nemcsak a keresztény ünnepre jellemző örömteli eseményeket hoz, hanem izgalmas időjárási fordulatokat is tartogat. Legyenek felkészülve a változékonyságra, és élvezzék ki a napsütést, amikor csak lehet!

Hirdetés