Kezdőlap AKTUÁLIS Berki Krisztián édesanyja kimondta: “Könyörögtem a fiamnak: ne szedje ezeket a vackokat!”

Berki Krisztián édesanyja kimondta: “Könyörögtem a fiamnak: ne szedje ezeket a vackokat!”

Berki Krisztián édesanyja fia halálának az egyéves évfordulójához közeledve legalább egy dolog miatt megnyugodhatott.

 

Május 6-án lesz egy éve, hogy tragikus hirtelenséggel, néhány héttel a 42. születésnapja előtt elhunyt Berki Krisztián. Nehéz időszak ez mindenkinek, aki ismerte és szerette őt. De nyilván különösen Krisztián édesanyját viseli meg, aki azt mondja: most még azok a sebek is felszakadtak, amelyekről úgy hitte, hogy már begyógyultak.

– Úgy érzem, hogy a fiam itt van mellettem. Naponta érzem a jelenlétét! Van úgy, hogy még beszélek is hozzá. Egyszerűen egy év távlatából sem tudom elhinni, hogy nincs többé… – mesélte a Kiskegyednek Judit. Majd azt is hozzáteszi: mára már tisztábban lát bizonyos dolgokat, és végre azt is tudja, mi okozta a fia halálát. – Nagyon fájt, amikor hallottam, azt beszélik – sőt, még írtak is róla –, hogy a kábítószer miatt halt meg a gyerekem. Ez egyszerűen nem igaz! Más vezetett idáig!


Krisztián tömte magába az anabolikus szteroidokat. Erről én is tudtam. Persze, mint az egészségügyben otthon lévő valaki, aggódtam, és könyörögtem neki, hogy ne szedje ezeket a vackokat! Aki ismerte Krisztiánt, az jól tudja, hogy teljesen hiába mondtuk neki, hiába figyelmeztettük, mert ha ő egyszer a fejébe vett valamit, abból nem engedett. Testépítő volt, és úgy gondolta, hogy ez a dolog nem működhet a szteroidok nélkül. Tönkre is tette a szívét. Ráadásul volt egy nagy lelki törés is az életében, mert ő úgy gondolta, hogy amíg világ a világ, neki már szerepe lesz a médiában. Ezért nagyon megviselte, amikor kiderült, hogy ez nem így van, és megszűntek a munkalehetőségei. Ez túl sok volt neki! Más is lecsúszott már, aztán valahogyan kimászott a gödörből. Krisztián azonban ezt nem tudta elviselni. Láttam én sírni is a fiamat, senkinek nem kívánom azt a szívfájdalmat, amit akkor átéltem
 – mondja az anya.

Forrás:blikkruzs.hu

loading...