Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Barátai kinevették, amikor randira hívta a lányt: “Nem látod, hogy olyan, mint...

Barátai kinevették, amikor randira hívta a lányt: “Nem látod, hogy olyan, mint egy tehén?” – A férfi tökéletes választ adott

Mai világunkban, amikor a külsőségek, a külső fizikai tulajdonságok olyan nagy szerephez jutnak emberi kapcsolataink kialakítása során, sok nő számára nagyon nehéz önmaga személyének tisztelete a testi sajátosságainak tekintetében. De ez alól nem menekülnek a férfiak sem!

 

És ezt az író, Robert Tripp is jól tudja!

Egy nemrégiben közzétett Instagram posztjában, leírja, hogyan estek a férfiak is ugyanebbe a „csapdába”!

Ugyanakkor üzen a lányok számára, hogy ne csapják be önmagukat azzal, hogy valamilyen, tőlük idegen mintát követnek azért, hogy szeretve és elismerve legyenek a férfiak által, mert mindannyiunk számára létezik egy tökéletes pár a nagyvilágban, aki úgy fogad el bennünket, amilyenek vagyunk.

Mindenkinek ajánlom tehát az alábbi mondatokat:

„Szeretem ezt a nőt és vele együtt telt idomait is! Tinédzser koromban mindig ugrattak a barátaim, mert engem a teltebb, alacsonyabb lányok vonzottak, akiket mások kövéreknek tartottak. Ahogy teltek az évek, igyekeztem változtatni az ízlésemen, hogy megfeleljek a mai világ hóbortjának és csak a vékony, magas lányokat helyeztem előtérbe egy kapcsolat során.

Igen, én is beleestem ebbe a csapdába sok más férfi társammal együtt!

De aztán rájöttem, hogy számomra semmi nem vonzóbb egy nőben, mint amikor van neki látható csípője, feneke és kis pocija. Lehet, hogy a teste nem kerül egy magazin borítólapjára, de az én életemben és szívemben jelentős helyre kerül.Úgy hogy kedves férfi társaim, gondoljátok át, mielőtt a társadalom által ránk erőltetett nőideált részesítitek előnyben, és ez alapján választotok párt magatok számára. Egy valódi nő, nem egyenlő a filmek idealizált sztárjaival, hiszen ő Valóságos és minden apró hibája ellenére szép.

Lányok, ti pedig ne csapjátok be önmagatokat azzal, hogy csak akkor vagytok méltók egy férfi szerelmére, ha követitek a társadalom által előírt mintákat. Mert mindnyájatok számára létezik egy férfi, aki úgy fog szeretni benneteket a teljes valótokban, mint ahogyan én szeretem Sarah-t.”

|| I love this woman and her curvy body. As a teenager, I was often teased by my friends for my attraction to girls on the thicker side, ones who were shorter and curvier, girls that the average (basic) bro might refer to as “chubby” or even “fat.” Then, as I became a man and started to educate myself on issues such as feminism and how the media marginalizes women by portraying a very narrow and very specific standard of beauty (thin, tall, lean) I realized how many men have bought into that lie. For me, there is nothing sexier than this woman right here: thick thighs, big booty, cute little side roll, etc. Her shape and size won’t be the one featured on the cover of Cosmopolitan but it’s the one featured in my life and in my heart. There’s nothing sexier to me than a woman who is both curvy and confident; this gorgeous girl I married fills out every inch of her jeans and is still the most beautiful one in the room. Guys, rethink what society has told you that you should desire. A real woman is not a porn star or a bikini mannequin or a movie character. She’s real. She has beautiful stretch marks on her hips and cute little dimples on her booty. Girls, don’t ever fool yourself by thinking you have to fit a certain mold to be loved and appreciated. There is a guy out there who is going to celebrate you for exactly who you are, someone who will love you like I love my Sarah. || photo cred: @kaileehjudd

ROBBIE TRIPP™ (@tripp) által megosztott bejegyzés,

loading...