Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Az ujjaid hossza elárulja milyen személyiség vagy

Az ujjaid hossza elárulja milyen személyiség vagy

Hirdetés

Gondoltad volna, hogy az ujjak hosszúsága sokat elárul a személyiségedről? Ezen belül is a hosszúk, ami lényeges, hiszen ez a tényező nem másról, mint az alapvető személyiségjegyeinkről ránthatja le a leplet.

Az itt látható ábrán három alapvető személyiségtípust különböztethetünk meg, attól függően, hogy milyen hosszúak ujjaink.

Hirdetés

A-típus – Azok, akiknek a gyűrűsujjuk hosszabb a mutatóujjuknál, egyszerűen gyönyörűek, és igencsak vonzó, dekoratív személyiségek. Ellenállhatatlan csábítóerővel rendelkeznek, emellett kissé agresszívek lehetnek, és kockáztatni is szeretnek.

Ezek az emberek leginkább a katonai, vagy mérnöki pályát választják, de van köztük sakkjátékos, és olyan is, aki imád keresztrejtvényezni. Tanulmányok alapján azt állítják a szakértők, hogy a hosszabb gyűrűsujjú emberek átlagban többet keresnek azoknál, akiknél ez az ujj rövidebb a mutatónál.

B-típus – Akiknek rövidebb a gyűrűsujjuk, valószínűleg nagy önbizalommal rendelkeznek és szeretnek, elég időt fordítani magukra. Nem nagyon szeretik, ha zavarják őket. Szeretik, ha az emberek felfigyelnek rájuk, de ha a szerelemről van szó, nem túl kezdeményezők.

C-típus – Akiknek az ujjaik egyformák, szeretik a csendet, a békét, és kerülnek minden konfliktust. Rendben tartják a dolgaikat és szót értenek a körülöttük lévőkkel. A szerelembe a hűség jellemzi őket, gyöngédek párjukhoz, imádnak kényeztetni és törődnek társukkal. Nyugodt, kiegyensúlyozott ember, aki szeret a környezetében élő emberekkel foglalkozni. Kerüli a konfliktushelyzeteket, szereti, ha egyetértés van körülötte.

Hirdetés