Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Az indián horoszkóp titkai, ami feltárja minden jegy valódi személyiségét

Az indián horoszkóp titkai, ami feltárja minden jegy valódi személyiségét

Az amerikai őslakosok kultúrájában az állatoknak kiemelkedő jelentőségük van. Nem véletlen tehát, ha az őslakosok horoszkópjában is megjelennek ezek az állatok, mint alapvető szimbólumok.

 

Te melyik totemállat jegyében születtél?

Sólyom
Március 20-április 19.
Egyenes, nyílt, céltudatos természet. Gyors észjárású, pillanatok alatt átlátja az összetett kérdéseket is. Ha döntési helyzetbe kerül, nem hezitál, azonnal választ ad. Optimizmusa és tettrekészsége miatt kiváló vezető. Hajlamos azonban arra, hogy egyszerre több dologba is belekezdjen, így szétforgácsolódhat az energiája. Időnként fölényeskedően bánik másokkal.

Hód
Április 20-május 20.
Kitartóan, állhatatosan halad a céljai felé, nem kockáztat soha feleslegesen, szorgalmas munkával valósítja meg a terveit. Amit eltervez, biztos véghez viszi. Ám a változásokat rosszul bírja, az állandóságot, nyugalmat kedveli. Szívesen hódol az asztali örömöknek, valószínűleg hobbija a gasztronómia. Becsületes, soha nem hazudik, és nem él vissza mások bizalmával.Szarvas
Május 21-Június 20.
Sokoldalú, mozgékony, szabadságra és változatosságra vágyik. Kreatív alkat, nem való neki a rutinmunka. Szeret kockáztatni, valószínűleg a szerencsejáték sem áll távol tőle.  Érdeklődése szerteágazó, ám nem biztos, hogy van kitartása elmélyülni egy-egy témában. Minden helyzetben feltalálja magát, könnyedén szót ért idegenekkel is.

Harkály
Június 21-július 21.
Emocionális alkat, a szíve vezérli a döntéseiben. Intenzív érzelmi életet él, a hangulata is hullámzó, egyik pillanatról a másikra csap át borúból derűbe. Hűséges, azokért, akiket szeret, nagy áldozatokat is képes hozni. Nem vágyik karrierre, a hatalom hidegen hagyja, számára a családja az első.

Lazac
Július 22- augusztus 21.
Jószívű, nagyvonalú és bátor. Minden társaságban nagy népszerűségnek örvend. Nem csak anyagiakban bőkezű, hanem nagy, mindent elsöprő érzelmekre is képes. Kiváló vezető vállhat belőle, sokat követel, ám tisztességes. Jó humorával elbűvöl másokat. Hibája, hogy fejébe szállhat a dicsőség.Medve
Augusztus 22-szeptember 21.
Kötelességtudó, pedáns és megbízható, ám időnként kissé kritikusan szemléli a környezetében élőket. Nagy a munkabírása, lehet rá számítani a nehéz helyzetekben is. Jóindulatú és segítőkész. Nem szereti a váratlan helyzeteket, alaposan felkészül mindenre, hogy ne kelljen rögtönöznie.

Holló
Szeptember 22-október 22.
Remek társ, barát, munkatárs, mert nagyon könnyen alkalmazkodik és hoz kompromisszumokat. Empatikus személyiség, mindig figyelembe veszi mások érdekeit is, diplomatikus, ugyanakkor igazságos természet. Gondot okozhat neki, hogy mivel ennyire kerüli a konfliktusokat, nehezen érvényesíti a saját érdekeit.

Kígyó
Október 23-november 22.
Belső tűz és szenvedély viszi előre az útján. Határozott elképzelése van mindenről, nehezen befolyásolható, ám ő könnyedén manipulál másokat. Rendkívül jó az emberismerete, mindig „átlát a szitán”. Spirituálisan is nyitott, a kígyó az indián mitológiában a megújulás, újjászületés állata is. Keményen küzd a céljaiért, általában el is éri, amit akar.Bagoly
November 23-december 21.
A lélek, a tudás, a bölcsesség madara a bagoly. A jegy szülöttét a világ megismerésének vágya hajtja előre. Rosszul viseli a kötöttségeket, mindig újabb és újabb célokra van szüksége. Hit, erő, optimizmus jellemzi. Igazi idealista. Imád vitatkozni, főleg elvont kérdésekről.

Lúd
December 22-január 19.
Állhatatos, előrelátó, megfontolt és gyakorlatias. Szorgalmasan dolgozik, apró, de biztos lépésekkel halad előre az útján. Becsületes és jószívű. Lehet rá számítani. Erkölcsi kérdésekben szigorú, ám igazságos. Mindig lehet bízni az adott szavában, azt nem szegi meg soha.

Vidra
Január 20-február 18.
Vonzódik az új, szokatlan dolgokhoz, mozgékony, nyitott, érdeklődő alkat. A folytonos változás a lételeme, a rutinfeladatok halálosan untatják. Ő az újító, a forradalmár, remek, meglepő meglátásai vannak, bár néha kissé valóságtól elrugaszkodott a látásmódja. Mindig segít a nálánál gyengébbeknek, gyűlöli a hatalmaskodást, az önkényeskedést.

Farkas
Február 19-március 20.
Bár a külseje határozottságot sugall, meglepően érzékeny alkat. Együtt érző és segítőkész, de keményen tud küzdeni, ha úgy hozza a sors, hogy erre van szükség. Közösségi alkat, szívén viseli mások sorsát. Általában szívesen dolgozik csapatban, ám időnként szüksége van egyedüllétre is, amikor a saját útját járhatja.

loading...