Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Keanu Reeves: “Az az igazi férfi, aki tudja, hogyan kell értékelni és...

Keanu Reeves: “Az az igazi férfi, aki tudja, hogyan kell értékelni és szeretni egy nőt.”

Megtalálni azt a férfit, aki őszintén, tiszta szívből szeret, olyan ajándék, amely egy nőt egész életére boldoggá tehet. Egy igazi férfi mellet egy nő kivirágzik és képes levedleni azokat a rossz szokásait, amelyektől alapvetően irtóznak a férfiak.

Egy igazi férfi azért szeret, aki vagy és nem azért, akinek elképzelései szerint lenned kellene. Számára te vagy a középpont és minden hozzád viszonylagos. Nincs másra szüksége és az életét csak veled tudja elképzelni.

Egy igazi férfi megérti, hogy ha igazán szeret, akkor egyetlen nőben képes lesz felfedezni mindazt, amit a párjától remél. Tudja, hogy egy kósza öröm ígérete nem ér annyit, hogy azért kockáztassa mindazt, amit a szeretett nő jelent számára.

Egy igazi férfi nem attól férfi, mert menő kocsija van, sört vedel, vezető beosztásban dolgozik és mindenki a lábai előtt hever. Egy igazi férfi nem akarja meghódítani a világ összes nőjét. Ő azt akarja, hogy annak az egynek, akit szeret, ő jelentse a világot.

Egy igazi férfi számára nem béklyó az elköteleződés, hanem öröm és hazatalálás. Egy biztos pont, amelyre az életét építheti, amelyben boldogságát a legteljesebben megélheti és megoszthatja,

Egy igazi férfi tudja, hogy az igaz szerelmet nem adják ingyen és életben tartani is sok munka.

Egy igazi férfi nem hisz a hollywoodi ideálnak és tudja, hogy a nő a hibáival együtt tökéletes. A hibákat és bosszantó szokásokat elfogadja, sőt, ezekkel együtt szereti igazán a nőt, hiszen a szerves részeként tekint rájuk.

Az igazi férfi mindig arra törekszik, hogy boldog légy mellette. Mindenben támogat, amiben csak tud, biztonságot teremt számodra és megvédelmez.

Egy igazi férfi nem futamodik meg a gondok elől, sőt kihívásként tekint azokra, amelyeket párjával együtt, közösen legyőzve még erősebb egységet alkot. Egy ilyen férfivel bármikor és bármiről lehet beszélgetni és nem léteznek számára bagatell dolgok veled kapcsolatban.

Egy igazi férfi hisz benned, támogat, inspirál, elismer és tisztel. Mellette soha nem merül fel benned kétely önmagaddal szemben, sőt, egyre erősebb és kiegyensúlyozottabb nő válik belőled.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...