Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Az asztrológusok szerint ő a legbölcsebb csillagjegy mindenki közül

Az asztrológusok szerint ő a legbölcsebb csillagjegy mindenki közül

Habár minden csillagjegynek megvannak a maga erősségei, gyengeségei és különlegességei, mégis elmondható, hogy a legbölcsebb zodiákus mind közül a Vízöntő. 

Egy Vízöntő folyamatos azt kutatja, hogyan fejlesztheti magát. Alapvetően racionális gondolkodásúak, ami azt jelenti, hogy nem hagyják, hogy az érzéseik irányítsák az életüket és képesek arra, hogy alaposan átgondolják döntéseiket.

Nagyon megbízható személyek, akik mindig az igazat mondják, soha nem köntörfalaznak és beszélnek virágnyelven. Nem szeretik a pletykát, a kétszínűséget és a hátbatámadást.

Nagyon szabad szellemű természetek, akik egyedül döntenek az életük felett és a saját szabályaik szerint szeretnek élni. Soha nem tudnak felhőtlenül boldogok lenni, ha valaki más mondja meg nekik, hogy mit kell tenniük.

Független típusok, akik nem félnek a felelősségtől, képesek magukról gondoskodni, ahogyan másokról is. Nem szorulnak mások támogatására, viszont ők bármikor készen állnak segíteni bárkin.

A szeretteikért tűzbe teszik a kezüket, és ha őket boldognak látják, az számukra is nagy öröm. Semmi mást nem várnak el a gondoskodásukért cserébe, csakis a szabadságot. Kicsit olyanok, mint a vadállatok, akik nem tudják elviselni a ketrecet, magyarul azt, ha korlátok közé vannak szorítva.

Jó kommunikációs képességgel vannak megáldva és kifejezetten ügyesek a problémamegoldásban is. Nagyon aktívak és folyamatosan új ötleteken gondolkoznak, amelyeknek hasznát vehetik ők és a környezetük is. Nagyon jó politikusok, pszichológusok, szociális munkások válnak belőlük.

Szeretik a saját útjukat járni, a saját ütemükben, ami miatt mondhatjuk azt, hogy magánzók, ám ezzel együtt társasági lények is, akik szívesen töltenek időt barátaikkal, családjukkal. Tele vannak ellentmondásokkal és nagyon sokoldalúak, éppen ezért erős és bölcs jellemek.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...