Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Az anya, kezében a kisbabájával rohamot kapott – Az eladó reakciója fantasztikus...

Az anya, kezében a kisbabájával rohamot kapott – Az eladó reakciója fantasztikus volt

Hirdetés

Rebecca Montano bolti eladóként dolgozik Denver külvárosában. Éppen a pénztáros pult mögött tevékenykedett, amikor egy fiatal anyuka a kisbabájával a karjában odaállt egy termékkel, hogy fizethessen.

Rebecca elmondása szerint egyből beszédbe elegyedtek és úgy tűnt, az égvilágon minden a legnagyobb rendben, szokásos vásárlás volt. Majd egyik pillanatról a másikra megváltozott a szituáció.

Hirdetés

Rebecca maga is édesanya és nagymama, imádja a gyerekeket és nagyon jól kijön velük.


“Miközben beszéltem a kicsihez, hirtelen azt vettem észre, hogy a fiatal anyukának furcsa lett a tekintete. Tudtam, hogy valami nincs rendben. Ekkor megfogtam a baba kezét és megkérdeztem, hogy szüksége van-e segítségre, hívjak-e valakit, mi a probléma. Az anya teljesen elvesztette a tiszta tudatát.
Ekkor történt az, hogy kivettem a kezéből a kicsit, mielőtt bármi súlyos történhetne. Ezután az anyuka szinte azonnal leesett a padlóra. Nem is emlékeztem, hogy fogom őt, de nem bírtam megtartani. Kiáltottam egy vásárlónak, aki a boltban volt, felvettem a telefontam és hívtam a segélyszolgálatot, miközben fogtam a bébit. 
Körbefutottam a pulton, próbáltam segíteni az anyának, akinek súlyos rohama volt, közben tovább adtam a kicsit egy másik vásárlónak. A diszpécserrel tartottam a kapcsolatot, amíg a mentősök ki nem jöttek. A bébire ez idő alatt mindig vigyázott egy vásárló.
Másnap az anyuka visszajött a boltba, hogy megköszönje, hogy megmentettem a gyermekét. Elmondta, hogy folyamatosan szoktak lenni rohamai, és ha én nem vagyok ott, akkor nem is tudja, hogy mi történhetett volna a babájával.”

Sokan úgy vélik, hogy amit Rebecca tett, egyszerűen lenyűgöző volt, de ő úgy gondolja, hogy csupán logikus és ösztönszerű. Nem akarta, hogy a kicsinek bármi baja essék.

A videóban megnézheted, hogyan is történt az egész


Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés