Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Az anya azt hitte nem látja többé katona fiát. Nézd meg hogy...

Az anya azt hitte nem látja többé katona fiát. Nézd meg hogy reagált, amikor fia belépett az ajtón!

Hirdetés

Biztosan nagyon nehéz lehet egy katonának az édesanyjának, testvérének lenni, hiszen amikor behívják, akkor rettegve várják, vajon hazatér-e még.

Persze büszke a gyermekére, hogy nemes ügyet szolgál, de minden áldott nap félelem van a szívében. Minden alkalommal, amikor háborúba hívják, az anya tele van aggodalommal, hiszen félti gyermeke biztonságát. Egy anya reakciója amikor újra láthatja fiát igazán szívmelengető.

Hirdetés

Femi-t több mint egy éve hívták vissza a hadseregbe. Családja nagyon hiányzott neki, hiszen hosszú ideje nem láthatta őket. Amikor visszatért, úgy döntött nem szól a családnak az érkezéséről, hanem meglepi őket.

Az öröm sikolyai felcsendülnek amikor belép a házba. Az édesanya rekciója elképesztő volt, annyira hiányzott neki szeretett fia. A megkönnyebbülés, boldogság, és mérhetetlen szeretet tükröződik az anyuka arcán. Sóhajtott, üvöltözött mielőtt fia karjaiba vetette magát.

Femi a szokásaikhoz híven, először édesanyja felé nyúlt mielőtt átölelte. Nyilvánvalóan nem akarta elengedni fiát a védelmet nyújtó karjai közül. Az anya megöszönte Istennek, hogy hazatérhetett épségben a gyermeke. Az anyai szív semmivel össze nem hasonlítható!

Íme a videó:

Hirdetés