Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Az anya 6 éves kislánya haját zöldre festette… de nézd mit csinált...

Az anya 6 éves kislánya haját zöldre festette… de nézd mit csinált a jobb oldalon!

Hirdetés

Mary Thomaston egy floridai fodrásznő, aki a szokatlan színektől sem riad vissza. Nemrég elmesélte, hogy hat éves kislánya Lyra, nagyon szereti a zöld növényeket és kétségbeesetten könyörgött édesanyjának, hogy fesse meg valamilyen élénk színűre a haját.

Semmivel sem lehetett kiverni a kislány fejéből ezt a gondolatot, végül az édesanyja volt az, aki engedett.

Hirdetés
 “Azt mondtam a lányomnak, ha az iskolában is beleegyeznek, akkor megfestjük a hajadat” – és pontosan ez történt, mesélte Mary. “Lyra haja amúgy is nagyon világos volt, ezért csak a színárnyalaton változtattam egy kicsit.
Próbáltam lebeszélni arról, hogy oldalt ne nyírjuk le teljesen a haját, mert azt hittem, hogy később megbánja. De éppen az ellenkezője történt, imádja az új frizuráját!”
A fényképen látható, hogy mennyire örül a hat éves kislány a sellő frizurának. Azonban miután megosztott néhány képet a kislányról az interneten, az emberek részéről rengeteg kritika érkezik és sokan elítélik, hogy ilyen fiatalon megmérgezte a lányát.
A képzett fodrásznő próbálta megmagyarázni, hogy ez a festék nem mérgező és nem egy állandó szín. Azonban azért is sokan elítélik, hogy megengedte, hogy ilyen fiatalon ilyen szokatlan frizurát viseljen az iskolában, hogy legyen mit lássanak a többiek.
A fiatal anyuka azonban nem érti, hogy miért támadják olyan sokan: “Amikor egy felnőtt ilyen színűre festi a haját, akkor azt mondják rá az emberek, hogy milyen gyerekes.
Szóval akkor ne engedjem a gyerekemet szórakozni akkor amikor még fiatal? Ki tudja, hogy később milyen szakmát, munkahelyet fog választani. Vannak olyan munkahelyek, ahol csak a természetes hajszín a megengedett.
Ha kicsit jobban belegondolunk, akkor a gyerekkor a legtökéletesebb időszak, hogy a színekkel kísérletezzünk.”
Neked mi a véleményed a hat éves kislány frizurájáról?
Forrás:buzzblog.eu
Hirdetés