Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS Az 53 éves, állattenyésztő nőt kinevették amikor színpadra állt, de mindenki lezsibbadt,...

Az 53 éves, állattenyésztő nőt kinevették amikor színpadra állt, de mindenki lezsibbadt, amikor énekelni kezdett!

Már idejekorán megtanuljuk, hogy senkit nem szabad a külseje alapján megítélni, ám természetünkből fakadóan mindig ez ellen cselekszünk. Egy tehetségkutató versenyen ezt még nehezebb elkerülni, amikor a színpadi megjelenés az elsődleges, ami felett ítélkezni tudnak a bírák és a nézők egyaránt.

Az 53 éves farmer hölgy, Jacqueline Faye sem volt magabiztossága tetőfokán, amikor kilépett az X-Faktor színpadára, mégis olyan produkciót adott elő, amelytől mindenkinek leesett az álla.

Jackie bemutatkozásában elmesélte, hogy vidéken él egy farmon, ahol a férjével állattenyésztéssel foglalkoznak. Megosztotta a jelenlévőkkel, hogy vannak csirkéik, lovaik, kacsáik és még páváik is. A közönség azonnal megmosolyogta Jackie-t, aki nem sokkal később bebizonyította, hogy a tehetsége a legkevésbé sem nevetséges.

Simon Cowell az előadás után így nyilatkozott:

“Ahogy beléptél a színpadra, azt gondoltam, hogy talán eltévedtél és csak véletlenül kerültél be ebbe a műsorba. Azt hittem, hogy nem leszel jó, erre rácáfoltál.”

Nagyszerű volt! Jackie az élő példája, hogy sosem lehetünk túl öregek ahhoz, hogy az álmainkat valóra váltsuk. A társadalom vagy a környezeted kételkedhet benned, az idegenek rád nézve talán nem sokat gondolnak rólad, de ha kitartó vagy és hiszel magadban, bármit elérhetsz.

Nézd meg Jackie-t, aki ennek a felfogásnak az élő példája:

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...