Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Nostradamus jóslata 4 csillagjegyet is érint 2022-ben!

Nostradamus jóslata 4 csillagjegyet is érint 2022-ben!

Nostradamus, a 16. században élt francia asztrológus, gyógyszerész és misztikus jós leginkább az úgynevezett próféciáiról, jövőre vonatkozó pár soros verseiről vált ismertté az egész világon.

Nostradamust sokan olyan látnoknak tartották, aki évszázadokkal előre megjósolta a jövőt, míg mások egyszerűen úgy gondolják, hogy sejtelmes soraiba szinte mindent bele lehet magyarázni.Követői szerint pontosan megjósolt számos, 20. és 21. századi eseményt is. Mivel elsősorban asztrológus volt, a csillagjegyek számára is jósolt a távoli jövőre vonatkozóan.

Ezzel együtt sok mindent megjósolt, akár napjainkra vonatkozóan is, így például több válságot, illetve a 2000-es évek teljes napfogyatkozását, továbbá egyes politikai eseményeket.

2022-re az alábbi 4 csillagjegyet érintik leginkább a jóslatai:

Vízöntő: A Vízöntő számára energetikailag egy felemelő időszak jön, amelyben küzdelmeid meghálálják magukat, és végre a vetés korszaka után az aratás következik! Mágnesként vonzod a pénzt, és messze-messze nyereséges korszak érkezik majd!

Nagy szerencse érkezik az életedbe, ha a bejegyzés kedvelése és a “sok szerencsét” hozzászólás beírása után gördítesz lejjebb!

Skorpió: Nagy változások előtt állsz, de ezek iránya attól függ, hogy hogyan vagy képes az életedet át kormányozni egy megrekedt állapotból valami új, és sok lehetőséget rejtő dolog felé!

Nagy szerencse érkezik az életedbe, ha a bejegyzés kedvelése és a “sok szerencsét” hozzászólás beírása után gördítesz lejjebb!Oroszlán: Eredményes időszak következik, amelyben meghatározó tulajdonságaid, a nagylelkűséged és önbizalmat sikeresen kamatoztathatod!

A szerencse kegyeibe fogad, és az új energiák olyan gyors haladást biztosítanak a számodra, amelyre még sokáig emlékezni fogsz!

Nagy szerencse érkezik az életedbe, ha a bejegyzés kedvelése és a “sok szerencsét” hozzászólás beírása után gördítesz lejjebb!Bak: Vége a stresszes periódusnak, sokkal könnyebben mennek majd a dolgok.

Harmonikus, nyugodt körülmények között tudsz tevékenykedni, és erőfeszítéseid arányaiban sokkal nagyobb eredmények kísérik, mint az elmúlt időszakban!

Nagy szerencse érkezik az életedbe, ha a bejegyzés kedvelése és a “sok szerencsét” hozzászólás beírása után gördítesz lejjebb!

Sok szerencsét kívánunk minden csillagjegynek!

A fent leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésben konkrét eseményekre egyetlen esetben sem utaltunk.

loading...