Kezdőlap EGÉSZSÉG Arany méz: egy recept, ami újjáépíti az immunrendszert, kiváló antibiotikum, gyulladáscsökkentő és...

Arany méz: egy recept, ami újjáépíti az immunrendszert, kiváló antibiotikum, gyulladáscsökkentő és segít a megfázásos időszakban

Hirdetés

Létezik egy úgynevezett Arany méz keverék,amit bármikor elkészíthetünk otthon, és ami képes újjászervezni az immunrendszert.

 

Hirdetés

Két fontos összetevője van a receptnek: a kurkuma és a méz. A kurkumát a korábbi cikkünkben az Arany tej receptjéhez is használtuk, aminek hatását számos olvasónk igazolta. Most beszéljünk az Arany mézről, ami újjávarázsol. A méz és kurkuma kombinációjáról kevesen tudják, hogy mézzel együtt megfizethetetlen orvosságot kapunk.

A keverék egy nagyon erős gyulladáscsökkentő tulajdonságú orvosság, amely elpusztítja a baktériumokat, a betegségek fő okozóját és védik a szervezetet. Ellentétben a szintetikus antibiotikumokkal, a készítmény nincs negatív hatással a bélflórára. A kurkuma kurkumint tartalmaz, amely egy erős antioxidáns, gyulladásgátló és rákellenes hatása is ismert. A keverék jelentősen javítja az emésztést, és fokozza a belek működését.Mindezt a szakirodalom bizonyítja.

Az indiai kultúrában az Arany méz egy több száz éves természetes gyógyító kombináció. Annyira erős hatással bír a szervezetre, hogy nyugodtan kijelenthető: “kőkemény” immunrendszert farag, ami minden vírus előtt áttörhetetlen fal lesz.

Hozzávalók:

  • 100 g méz
  • 1 evőkanál kurkuma

Elkészítés:

Egy evőkanál kurkumát keverjünk össze a 100 g mézzel, és hagyjuk összeérni őket kb. egy órán át.

Használat:

1. nap: Fél teáskanál keveréket kanalazzunk óránként, egész nap

2. nap: Fél teáskanál keveréket kanalazzunk két óránként, egész nap

3. nap: Fél teáskanál keveréket kanalazzunk napi 3 alkalommal

Az Arany mézet tartsuk a szájban pár pillanatig, és csak azután nyeljük le. Általában már 3 nap után érezhető az eredmény, megfázás, influenza, betegségek esetében igazi csodaszer lesz! A hatásosabb eredmény elérése érdekében fogyasszunk mellette Arany tejet, aminek a receptjét itt olvashatják: http://www.tudasfaja.com/arany-tej-recept-az-ital-ami-megvaltoztatja-az-eleted/Fontos tudnivalók:

  • ha rendszeresen gyógyszert szed, és szeretné kipróbálni az immunerősítőt, konzultáljon orvosával
  • ha vérszegény, egyeztessen orvosával, a kurkuma ugyanis hatással van a vérre
  • alacsony vérnyomásúak orvossal egyeztessenek, mert csökkenti a vérnyomást a kurkuma
  • a cukorbetegek kérjék ki kezelőorvosuk tanácsát
  • ha súlyos epe betegségben szenved, nem fogyaszthatja, a kurkuma ugyanis izom összehúzódást végez az epehólyagban

Extra tippek:

Az indo-tibeti orvoslás azt mondja: kurkumát fogyasztani étkezések után csodálatosan hat a torokra, a tüdőre, az emésztőrendszerre, és a belekre.

Szerző:tudasfaja.com

Hirdetés