Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Az apuka folyamatosan beszélt pocakban lévő babájához – Ami szülés után történt,...

Az apuka folyamatosan beszélt pocakban lévő babájához – Ami szülés után történt, mindenkit ledöbbentett!

Hirdetés

Azt mondják, hogy a babáknak nincsenek születés előtti emlékeik. Habár a látásuk még nem fejlett és igazán törékenyek is, az újszülöttek bizony felismerik azokat a hangokat, amelyeket akkor hallottak, amikor az anyaméhben voltak. 

 

Hirdetés

Ha ezt nehezedre esik elhinni, akkor olvasd el a következő történetet, amely egy brazil párral történt. Fényképpel is igazolni tudják az esetet.

Tarsila Rosa és Flávio Dantas már nagyon várták első gyermekük, Antonella érkezését. Az apuka lényegében annyira izgatott volt párja várandóssága alatt, hogy minden reggel, ébredés után és munkából hazaérkezve is folyamatosan beszélt hozzá.

A lelkes apuka mindenről beszélt, elmesélte a napját, azt, hogy hogyan érzi magát és mindig elmondta, még pocakban lévő csemetéjének, hogy mennyire nagyon szereti őt. Rendszeresen cirógatta Tarsila hasát, miközben elmondta neki, hogy örökké mellette lesz.

Ugyan Flávio egyáltalán nem volt benne biztos, hogy amit mond, eljut-e a kislányához, párja terhessége alatt végig folytatta kedves szokását.


Amikor a várva várt kicsi lány megérkezett a világra, egyértelmű jelét adta, hogy bizony mindent tökéletesen hallott odabenn.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Antonella (@antonella.vilela) által megosztott bejegyzés,

Miután Antonella megszületett, Flávio megismételte azokat a szavakat, amiket akkor mondott, amikor a bébi az anyaméhben volt. A kislány erre a legőszintébb mosollyal reagált, amit egy újszülött csak produkálni tud.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Antonella (@antonella.vilela) által megosztott bejegyzés,

Hogy az alkalom még különlegesebb legyen, Antonella augusztus 11-én jött a világra, ami Brazíliában az Apák napja is egyben.


Flávio szavaival a következőképpen írta le érzéseit kislánya iránt:

“A szeretetem akkora, hogy nem is fér el a mellkasomban.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Antonella (@antonella.vilela) által megosztott bejegyzés,

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés