Kezdőlap AKTUÁLIS Alekosz ott lesz az Ázsia Expresszben, nem akárki lesz a párja: erre...

Alekosz ott lesz az Ázsia Expresszben, nem akárki lesz a párja: erre senki nem számított!

Alekosz egy nagyon jelentős tévés visszatérést hajt végre, amikor visszatér a reality show-k világába, és részt vesz az Ázsia Expresszben a Valóvilág után.

 

Az elmúlt évek során Nagy Alekosz életében meglepő fordulatok történtek. 2011-ben a Való Világ 4. szériájában feltűnt, és rögtön nagy népszerűségre tett szert, megnyerve az akkori játékot és az ország első számú kedvencévé vált.

Azonban életmódja, amely tele volt botrányokkal, talán még népszerűbb volt, és végül azok miatt a kereskedelmi csatornák teljesen eltávolodtak tőle.

Azonban úgy tűnik, hogy a száműzetésnek vége, mivel az elmúlt hetekben Alekosz humorát és polgárpukkasztásait a televízió ismét felfedezte. Már szinte minden nap látható volt a képernyőn, és a legnagyobb meglepetés talán még csak most következik!

Az AC News információi szerint Alekoszt is meghívták az Ázsia Expressz következő évadjába a TV2-nél, és párja a titokzatos Réka lesz, akivel a realitysztár korábban megosztott videóiban csókolózott a Facebookon.Az informátor, aki nem kívánta felfedni a nevét, azt állítja, hogy Alekosz és Réka együtt utaznak majd az örök életre szóló kalandra, és szórakoztatják a nézőket. Bár az ő viszonyukról keveset lehet tudni, az informátor szerint Réka gyorsan elfogadta a meghívást, és már bébicsőszt keres a gyerekeinek, amíg Ázsiában kalandoznak.

Alekosz részvétele a TV-ben biztos örömet okoz a nézőknek, még akkor is, ha vannak, akik nem kedvelik a görög származású celebet. Az izomkolosszus garantálja a nevetést megjelenésével, azonban az a kérdés, hogy Alekosz az Ázsia Expressz legújabb szezonjában is elég lesz-e ahhoz, hogy hazavigye a hőn áhított fődíjat, mint ahogyan azt a Való Világ 4-ben tette.

loading...