Kezdőlap EZOTÉRIA Ajkad formája téged is lebuktat – ilyen személy vagy te valójában!

Ajkad formája téged is lebuktat – ilyen személy vagy te valójában!

Nem vagyunk tökéletes, soha nem voltunk azok és soha nem is leszünk. Ez így van jól, hiszen a tökéletesség, mint olyan lényegében nem létezik. Vagy ha mégis, akkor milliárd és milliárd formában.

Tudtad, hogy az arcunk szerkezet sok dolgot elárulhat a személyiségünkről? Elgondolkodtál már azon, vajon miért van olyan arcformád, szemszíned, orrod vagy ajkad, amilyen? Ha nem, akkor adunk egy kis betekintést az utóbbiak területén.

A következők közül a tiéd melyikbe sorolható a leginkább?

1# Dús, nagy ajkak

Angelina Jolie ugrik be elsőre, igaz? Azt árulja el, hogy valaki jó szívű, nagylelkű és alázatos. Egy ilyen ember soha nem lenne képes elhaladni egy árva kiscica vagy egy elesett kutya mellet úgy, hogy ne segítene neki.

2# A felső ajak nagyobb/dúsabb, mint az alsó

Eléggé klasszikus. Az ilyen személy jellemzően egy dráma királynő… vagy király. Elbűvölő, megnyerő, érzelmes, mégis egy kissé nárcisztikus és állandóan a középpontban akar lenni.

3#Az alsó ajak nagyobb/dúsabb, mint a felső

Egy megbántott kisgyerekre emlékeztet. Az ilyen személyek tudják, hogy mi az igazi szórakozás és a legtöbbet igyekszenek kihozni az életükből. Energikus, nyitott, kalandvágyó, világpolgárok.

4# Egyforma, átlagosan dús ajkak

Normál, ajkak, normál élet. Az ilyen személy harmonikus és egyszerű életet él, békében önmagával. Legerősebb tulajdonsága, hogy kiváló barát, jó hallgatóság és önzetlen segítő. Nagyon szeret szórakozni és jókat nevetni.

5# Vékony ajkak

Az ilyen személyek képesek minden problémával megküzdeni, ami az utukba kerül, hiszen nagyon önállóak és bíznak önmagukban. Nem is vágynak nagy társaságra és sok barátra, de az a kevés megbízható legyen. Kevés embert engednek magukhoz közel.

6# Kicsi, mégis dús száj

Az ilyen emberek nagyon alázatos, jószívű barátok, akikre mindig lehet számítani. Soha nem helyezik a saját szükségleteiket a szeretteiké elé. Soha nem ártanának senkinek és hisznek benne, hogy előbb vagy utóbb minden jóra fordul.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...