Kezdőlap OTTHON KREATÍV Ajakbalzsammal kente be a napszemüvegét. Ha megtudod miért tette, te sem teszel...

Ajakbalzsammal kente be a napszemüvegét. Ha megtudod miért tette, te sem teszel másképp!

Hirdetés

Az ajakbalzsam az egyik leghasznosabb szépségápolási eszköz, amely egész évben jó szolgálatot tesz. Hideg időszakban a zord körülmények okozta kiszáradás, nyári időszakban az UV-sugárzás ellen. 

Egyéb felhasználási módjai is vannak, amelyekről talán még nem hallottál. Megszelídítheted vele a rakoncátlan, szálló hajszálakat és babahajakat, bekenheted vele az irritált, kiszáradt orrcimpákat, és ha nincs más megoldás, a száraz kezekre is alkalmas.

Hirdetés

Ajakbalzsam napszemüvegre?

Létezik egy olyan trükk, amelyet eddig még mi sem próbáltunk ki, de már régóta hasznát vehettük volna.

Nem kell mást tenned, mint egy natúr ajakbalzsammal bekenned a napszemüveged lencséit mindkét oldalon. A viaszos állagú kenőcsöt ezután egy tiszta ruhadarabbal fényesre kell törölgetni.

Ha készen vagy, nem csak azt fogod észrevenni, hogy a lencsékről eltűnt az összes maszatos folt és makulátlan, hanem azt is, hogy olyan fényesen csillog, ahogy talán még új korában sem.

Ez a viaszos réteg ráadásul a későbbi szennyeződésektől is megvédi és azt is megakadályozza, hogy a lencsék bepárásodjanak.

Túl szépnek hangzik ahhoz, hogy igaz legyen? 

Dr. Nita Landry élőben is bemutatta ezt a remek trükköt a The Doctors című műsorban.

A műsorvezető, Dr. Andrew Gordon meg is kérdezi tőle, hogy ez úgy működik-e, mint az autó wax. Nos, lényegében igen, csak az kevésbé lenne gazdaságos, ha ajakbalzsammal akarnánk fényesíteni a kocsinkat.

Nézd meg a videót te magad is és próbáld ki a saját napszemüvegeden!

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...