Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS A zsűri a szemét forgatta, amikor a 9 éves kislány azt mondta,...

A zsűri a szemét forgatta, amikor a 9 éves kislány azt mondta, a következő Celine Dion akar lenni. Erre még ők sem számítottak!

Ismerjük a mondást, miszerint ‘Kicsi a bors, de erős’. Nos, a 9 éves Celine Tam esetében is hasonló a helyzet. Amikor a kicsi lány besétált az America’s Got Talent show-műsorának színpadára, még senki nem gondolta, milyen lenyűgöző produkció fog következni.

Az örök kritikus, keménykezű zsűritag, Simon Cowell azonnal kétségekkel fogadta a gyermek kijelentését, miszerint ő akar lenni a következő Celine Dion.

A kislány a bemutatkozóban elmesélte, hogy ő és húga is Celine Dion-ról kapták a nevüket. Ezért lett ő Celine, a húga pedig Dion. A szülőktől származik a rajongás, amelyet a lányaikra is szépen lassan ráragasztanak.

Amikor megkérdezték tőle, hogy mikor derült fény a tehetségére, a kislány elmesélte, hogy épp az autóban ültek és Celine Dion My Heart Will Go On című számát hallgatták. A kis Celine is énekelt a dallal együtt és az édesapja nem tudta magában tartani ámulatát.

Az apuka és az anyuka is teljes vállszélességgel a kislányuk mögött állnak, hiszen tudják, hogy igazán nagy tehetsége van, és ha tovább fejlesztik, sztárrá nőheti ki magát.

A kis Celine olyan előadást mutatott be a közönségnek, hogy az állva tapsolta őt és a zsűritagok is egytől egyig ledöbbentek, mekkora erő tör fel a gyermek torkából.

Hallgasd meg te is a bámulatos produkciót. Az ének 1:33-tól kezdődik.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...