Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK A volt amerikai elnök nem hallgat tovább – ez az igazság az...

A volt amerikai elnök nem hallgat tovább – ez az igazság az UFO- król!

Egyre több felvételt közöl az amerikai haditengerészet, amint állítólag földönkívüliek láthatók. A volt elnök nem titkolta az igazságot.

 

Barack Obama volt amerikai elnök szerint, komolyan kell venni a hadsereg által észlelt Univerzális Földönkívüli Objektumokat (UFO). Mindezt azután, hogy egy nyugalmazott tengerésztiszt a földi technológiánál jóval fejlett idegen űrhajókról beszélt.

James Cordon The Late Late Show című hétfő esti adásában Obamával beszélgetett, amikor is szóba került a nemrégiben nyilvánosságra hozott felvételek, amin amerikai katonai célpontokat zaklatnak az ufók.

A volt elnök bevallotta, hogy kíváncsi volt az amerikai kormány idegen életformákkal kapcsolatos kutatási programjaira, amikor 2008-ban elnökké választották. Azonban kinevette azokat a pletykákat, amelyek egy titkos laboratóriumról szóltak, ahol földönkívüli példányokat tartanak – írja a The Sun.

Ennek ellenére beiktatása után rákérdezett, hogy rendelkeznek-e olyan létesítménnyel, amiben földönkívüli életformákat és űrhajókat vizsgálnak. Válaszként pedig egy egyszerű nemet kapott.„Ami igaz… az-az, hogy vannak felvételek az égen látható ismeretlen tárgyakról, amikről fogalmunk sincs, hogy micsodák. Nem tudjuk megmagyarázni a jelenségeket, sem a mozgásukat, sem pedig a röppályájukat. Nem volt egy megmagyarázható mintájuk. Szóval úgy gondolom, hogy az emberek még mindig komolyan veszik a dolgukat és megpróbálnak észszerű magyarázatot találni ezekre” – árulta el a műsorban Obama.

A továbbiakban pedig azzal cukkolta Cordent, hogy talán többet tud, mint amennyit elárult, mondván, hogy „van néhány dolog”, amit nem mondhat el az adásban.

Obama megjegyzései egyébként napokkal azután hangzottak el, hogy felvételek kerültek elő állítólagos UFO-észlelésekről San Diego közelében, még 2019 júliusában.Sean Cahil, az amerikai haditengerészet nyugalmazott főfegyvermestere nemrég a CNN-nek azt nyilatkozta: „A technológia, amelynek a Tic-Tac esetében tanúi lehettünk, olyasmi volt, ami ellen akkoriban nem tudtuk volna megvédeni az erőinket. Amit a Tic-Tacban láttunk egy olyan technológiára utalnak, amely jelenleg legalább 100-1000 évvel meghaladja a mi arzenálunkat.”

 

loading...