Kezdőlap EZOTÉRIA A választott szimbólumod felfedi, hogy mire vágyik most a lelked igazán!

A választott szimbólumod felfedi, hogy mire vágyik most a lelked igazán!

A szimbólum a mágia igen hatékony eszköze. Ez egy archetípus mélyen elásva a tudatalatti univerzális talajába. Ezeknek a szimbólumoknak a mágikus ereje minden emberi lény tudattalanjából származik és láthatatlan, de mégis megszakíthatatlan módon összekapcsolja őket. Minél többször használnak egy szimbólumot, annál nagyobb mágikus erőt szerez.

A következő 6 szimbólum olyan erős, amennyire egy szimbólum csak tud. Mindegyik láthatatlan erőkhöz kapcsolódik. A mágikus gyakorlatokban évszázadokig használták őket. Az ókori papok és papnők ezeket a szimbólumokat rituális tárgyakba faragták, hogy megragadják erejüket. Nagyon misztikus módon lépnek kapcsolatba velünk. Hallgass figyelmesen. Melyik szólít téged?

1. Hórusz szeme

Hórusz szeme Wadjet-Ouadza-ként is ismert, az ókori Egyiptom egyik leginkább megkülönböztethető és leginkább használt szimbóluma. Ha ezt választottad, az aurádnak azonnal védelemre van szüksége.

Hórusz szeme az Isteni jelenlét megszemélyesítése, az a tény, hogy Isten szeme mindannyiunkra figyel, és hogy karma soha nem alszik.

Hívd fel a Fény isteni ereit, hogy megvédjen. Hívhatod Őrző Angyalodat, hogy tanácsot és segítséget kérhess tőle. Kis száműzési rituálékat is végezhetsz, hogy megtisztítsd magad a negativitástól. Ezen kívül figyelned kell a Gonosz Szem rosszindulatú tekintetére is.

2.Labirintus

A labirintusokat azért hozták létre, hogy megvédjék a központjukat. A szimbólum megfejtése során elmondhatjuk, hogy a Labirintus segít megtalálni valódi természetedet, lelki központodat, Istenünk magodat. A labirintusokat úgy alakították ki, hogy megcsalják a kisördögöket és a démonokat, hogy örökre elkapják őket a középpontban. Ha a Labirintus szólított, akkor meg kell találnod a belső központodat.

A labirintusok az ünnepi rítusok helyét jelentették, ahol papok és tanítványaik táncoltak egészen addig, amíg el nem érték az isteni állapotot és kapcsolatba nem kerültek az istenivel.

Ha a Labirintust választottad, akkor az utóbbi időben valószínűleg elvesztél. A kemény munka, a nehéz ütemterv és a kimerítő életmód közben elvesztetted a kapcsolatodat a szellemi önmagaddal. Határozottan meg kell találnod a belső békét. Meg kell keresned a lelki központodat.

3. Szigony

A Szigony az erős isteni pátriárka jelképe. Ez a hindu Síva és a görög Poszeidón szimbóluma. A Szigony három ága a Három Szemét szimbolizálja, a középső ág pedig a Harmadik Szemet jelképezi.

Annak ellenére, hogy a Szigonyt a keresztény nemzetek démonizálták, valójában ez a bőség, az áldások szimbóluma, isteni domínium és egy varázslatos eszköz, amely elűzi az összes félelmet. Poszeidón a görög vallás egyik legerősebb istene volt (a három testvér Zeusz, Poszeidón és Hádész). Ha a Szigonyt választottad, akkor el kell vetned a félelmeidet, és meg kell szilárdítanod a spirituális dominanciádat az asztrális birodalomban.

Mutasd meg a világnak, hogy nem félsz! Így felszabadulhatsz és semmilyen gonosz ártalom nem érhet. Használja a Szigony erejét, hogy elszabadítsa a félelmeket.

4.Triskelion

A hármas szám mindig mágikusnak és / vagy szentnek tekinthető. A triskelionban testünk pillérei a változás erőteljes erői, a nehézségek leküzdése és a fizikai és szellemi akadályok feletti átszökkenés. Ha a Triskelion-t választottad, akkor valami olyasmit szeretnél elérni, amivel megtörheted a fizikai élet határait.

A Triskelion a Nap kreatív erejének megszemélyesítője. A Nap Erők segítenek nekünk virágozni. Triskelion három lába egyesül, hogy egy meglehetősen “természetellenes” erőt hozzon létre, amelyet képes vagy arra használni, hogy egy olyan valóságot hozz létre, amit igazán szeretnél.

Használd fel a Nap erejét, hogy fényes energiát hozhass létre. Ez segít megnövelni a rezgésedet is. Légy a szabadban sokat és reflektálj arra.

5.Uroborosz

Az Uroboroszt (vagy Ouroboros) a gnosztikusok sokat használták, és a középkorban összekeverték a sötét művészetekkel. Úgy tűnik, hogy ez a szimbólum szent jelkép volt Phrügiában az első században. Az Uroborosz azonban sokkal ártalmatlanabb jelentéssel bír. Ez egy emlékeztető a Karma és a végtelen idő-akció-reakció kontinuumra.

Ha az Uroboroszt választottad, őszintén meg kell vizsgálnod a karmádat. Meg kell változtatnod, mivel csapdába estél egy végtelen hurokba, ahol semmi sem változik. Miért nem változik? Mert nem akarsz változtatni rajta. Az Uroborosz körének megtörése az inkarnációk körét töri meg és bejutást jelent a nirvánába.

Egy még inkább alkalmazható módon, keresd meg, hogy mi az, amit rosszul csinálsz és megismételsz újra és újra és változtass rajta. Karma tisztítást is végezhetsz. Ennek során többet is megtudhatsz az előző életeidről, és megnézheted, hogy miben cselekedtél rosszul.

6. Skarabeusz

A holt testekből és a hulladékból lépnek ki az életbe, ezért az ókori egyiptomiak úgy vélték, hogy ezek a szörnyetegek a halálból, az alvilágból származnak. Ezért, ha ezt a szimbólumot választottad, akkor múltbéli őseinek bölcsességét kell közvetítened.

A Skarabeusz a feltámadáshoz, az újjászületéshez és a reinkarnációhoz is kapcsolódik. A Skarabeusz nagyon fontos szimbólum, amelyet az egészséggel és hosszú élettartammal kapcsolatos varázslatokban használtak. A bogarak “élő” szimbólumoknak számítanak, így folyamatosan kérheted az életerőt, az újjászületését és jobb egészségét bármelyik szerettednek vagy akár magadnak is. Ha a Skarabeusz mellett döntöttél, akkor életerőre vágysz.

Meg kell találnod a módját, hogy feltöltsd az energiaraktáradat. El kell kezdened egészségesebb életmódra váltatni és vissza kell állítanod a megfelelő alvási ciklusodat. A Skarabeusz egy felhívás számodra, hogy vigyázz magadra és ne hagyd figyelmen kívül az őseink bölcsességeit.

tudasfaja.com

loading...