Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP A török horoszkóp soha nem hazudik neked! Te hányadikán születtél?

A török horoszkóp soha nem hazudik neked! Te hányadikán születtél?

A török horoszkóp szerint nem a születési hónapod határozza meg, hogy milyen csillagjegyhez tartozol, hanem az az egyetlen szám a döntő, ahányadikán születtél.

Az alábbi táblázatból megtudhatod, hogy milyen csillagjegyben születtél a török horoszkóp szerint:

01, 06, 11, 16, 21, 26, 31 – TENEGRI csillagjegy
02, 07, 12, 17, 22, 27 – UMAY csillagjegy
03, 08, 13, 18, 23, 28 – ERLIK csillagjegy
04, 09, 14, 19, 24, 29 – AY DEDE csillagjegy
05, 10, 15, 20, 25, 30 – MERGEN csillagjegy

TENEGRI

Akik ebben a csillagjegyben születtek nagyon erős védelmet élveznek, kiváltképp a betegségektől, és a gonosztól. Nagy erővel képes minden akadályt leküzdeni. Nagyon erős személyiség, tekintélyes, és könnyen jut hatalomra. Ha valamit a fejébe vesz, soha nem adja fel a harcot.

UMAY

Számára a család, és az emberi értékek a legfontosabbak, nyitott szívű, és kedves. Akkor érzi a legjobban magát, ha családja és szerettei körében lehet, hiszen tudja, hogy itt nagyon biztonságos, és semmi baj nem érheti. Nagyon érzékeny típus, főleg a rossz történések, és a negatív személyek viselik meg nagyon.

ERLIK

Egy nagyon érdekes személyiség, igazi művész alkat. Kreatív, nagyon sok egyedi, és remek ötlete van. Nem szereti a korlátokat, csak szabadságban tud alkotni, és érvényesülni.

AY DEDE

Szereti az élet kalandos oldalát, akkor érzi jól magát, ha mindig valami izgalmas történik körülötte. Szeret utazni, kirándulni, egy egzotikus vakáció tudja csak igazán feltölteni energiával. Mindig készen áll a változásokra, a monoton, egyhangú életet tulajdonképpen nem neki találták ki.

MERGEN

Nagyon intelligens személy, és állandóan új dolgokat szeretne tanulni a világ dolgairól. Nemes lelkű, nagy az igazságérzete, sokat áldoz humanitárius cselekedetekre. Bátor, kezdeményező, szereti a természetes, és a szép dolgokat, segítőkész.

tudasfaja.com

loading...