Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A takarítónő a szobában dolgozik, amit a takaró alatt talál, attól zokogni...

A takarítónő a szobában dolgozik, amit a takaró alatt talál, attól zokogni kezd

Hirdetés

Egy teljesen átlagos nap volt a takarítónő számára de nem sejtette, hogy valami furcsát fog találni az egyik szobában a takaró alatt. Josh és Kyle a  Give Back Films-től úgy döntött, hogy valakinek szebbé teszik a napját és most ezt a hölgyet választották.

 

Hirdetés

Minden akkor kezdődött, amikor a hölgy elvesztette munkahelyét. Felkerete a szállodás és megkérdezte, van-e megüresedett állás. A szálloda vezetője alkalmazta őt. Ami nagyon jó döntésnek bizonyult, mert a hölgy nagyon szépen dolgozott, saját ötletei voltak és kiváló munkájával meglepte a főnökeit.

 – Úgy döntöttünk adunk neki egy lehetőséget. Alig volt pénze, csak némi megtakarítással rendelkezett. Ezért ez az akció mindkét fél számára hasznos volt. Kiváló munkát végzett. – mondta a hotel vezetője a takaítónő munkájáról.

Josh és Kyle úgy döntött, a hölgynek igazán jól jönne egy kis dicsérte és a meglepetést az ágyba rejtették. Majd a szobában felszereltek egy kamerát hogy felvegyék a hölgy reakcióját. Milyen jó látni, hogy ennyire örül a hölgy!


”Megérdemled, mert kiváló munkát végzetl” halljuk amint az egyik háttérben álló kollégája mondja neki.

Nézd meg a lenti filmet és kérjük oszd meg családoddal és barátaiddal, ha Te is meghatónak tartod.

Hirdetés