Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A születési hónapod elárulja, hogy miért vagy még mindig szingli

A születési hónapod elárulja, hogy miért vagy még mindig szingli

Hirdetés

Január

Az a gondod, hogy nehezen tudsz megnyílni azoknak, akikkel meglenne az esélyed rá, hogy stabil és biztos párkapcsolatot alakíts ki. Valójában megvan az érettséged és az érzelmi intelligenciád, ami egy párkapcsolat működéséhez szükséges, de nehezen engedsz közel magadhoz bárkit is, mert nagyon be vagy zárva és tartasz tőle, hogy sérülsz, ha megnyitod magad.

Hirdetés

Február

Elköteleződés. Ez minden, amire szükséged lenne ahhoz, hogy az igaz szerelem belépjen az életedbe. Az ok, amiért még nem találtad meg az igazit az, hogy továbbra is próbálod magad kivonni a képből. Nem vagy hajlandó áldozatokat hozni egy kapcsolatért, éppen ezért más sem tud és akar elköteleződni miattad semmilyen szinten.

Március

Kissé túl nagylelkű vagy a saját boldogságod kárára. Nem mered folytatni azokat a dolgokat, amelyek téged tesznek boldoggá, mert tartasz tőle, hogy az emberek önzőnek tekintenek majd emiatt. Tudnod kell, hogy nem kell állandóan mások problémái miatt aggódnod. Légy egy kicsit önző és szeresd magad, mert addig mást sem tudsz majd jól szeretni.

Április

Te túlságosan könnyen esel szerelembe – olyan szinten, hogy az emberek tényleg nehezen tudják elhinni, hogy szerelmes vagy. Meg kell értened, hogy nem lehetsz erőszakos a szerelemben. Meg kell engedned, hogy a dolgok a természetes tempójukban haladjanak előre. Ezeket a dolgokat nem lehet sürgetni. A szerelem olyan állapot, ami akkor érkezik meg, amikor tényleg eljön az ideje.

Május

Sikerre vagy ítélve. Intelligens vagy, szorgalmas, motivált és ambiciózus. Ezek azok az okok is, amelyek miatt nem találtál még rá a szerelemre. Mindig a saját személyes céljaidra összpontosítasz, és végeredményben mindig feláldozod emiatt a lehetséges kapcsolataidat. Meg kell tanulnod, hogyan lehet egyensúlyba hozni a saját céljaid elérését és a párkapcsolatot.

Június

Nem fogsz sikerrel járni párkapcsolatok terén, ha a jövőben továbbra is megengeded, hogy a korábbi kapcsolataid terhe rád telepedjen. Nagyon érzékeny típus vagy, de valahogy meg kell tanulnod függetleníteni magad ezektől az érzésektől és terhektől. A múlt árnyai azok, amik megakadályozzák, hogy egy új szerelem fénye bejusson a szívedbe. Ne engedd magad legyőzni általuk!

Július

Egy kissé túl passzív vagy abban, hogy megtaláld az igaz szerelmet. Hajlandó vagy elmerülni a gondolataidban és a fantázia világodban és arra várni, hogy az igazi csak úgy bekopogtasson az ajtódon. De ez nem így működik. Aktív részese kell, hogy legyél a dolognak. Ha továbbra is passzív maradsz, akkor nem fog változni semmi.

Augusztus

Túlságosan túlszabályozod a kapcsolataidat, de ennek nem szabad így lennie. Az életben szereted átvenni az irányítás azok fölött a dolgok fölött, amelyek valamilyen módon érintenek téged. Ez a kapcsolatokkal nem működhet így. Tiszteletben kell tartanod, hogy a másik fél is egy külön identitás, akinek nem lehet határokat szabni. Nem tárgyakról van szó, amit a saját szükségleteid kielégítésére használhatsz.

Szeptember

Ne légy túlságosan kritikus és ítélkező másokkal. Meg kell értened, hogy mind emberek vagyunk, és ezért ugyanannyira hajlamosak vagyunk hibázni. Nem kell elrettenni egy kapcsolattól csak azért, mert a potenciális jelölt néha vét. Miután képes vagy kifejleszti ez irányú türelmedet, az ideális kapcsolat is meg fog jelenni az életedben.

Október

Nagyon sajátosan közelíted meg a szerelem és a kapcsolat témát. Mindig a saját fejed után mész és úgy hozol meg fontos döntéseket, hogy csakis a saját megérzéseidre hallgatsz. Soha nem hagyatkozol mások véleményére. Azonban amikor társat választasz magadnak, túl sokat törődsz azzal, hogy vajon mit gondolhatnak mások a kettőtök kapcsolatáról.

November

Nagyon energikus és szellemes ember vagy. Nem esik másoknak nehezére, hogy egyből megkedveljenek. Éppen ezért, ha úgy érzed, hogy az emberek elkezdenek kissé túlságosan is ragaszkodni hozzád, az nagyon meg tud félemlíteni. Ezután visszavonul a kis gubódba, és nagyon visszafogottan viselkedsz. Így próbálod elkerülni, hogy az emberek közelebb kerüljenek hozzád.

December

Ha egy szerető kapcsolat közelít feléd, hajlamos vagy úgy viselkedni, mint egy robot. Nagyon okos és szellemes típus vagy, ugyanakkor hajlamos vagy túlgondolni a dolgokat. Ne felejtsd el, hogy a szerelembe esés legnagyobb része csak az, ahogy hívják. Esés. Amikor pedig esel, zuhansz, el kell engedned az összes kontrollt és hagynod, hogy az érzelmeid mutassák az utat.

Hirdetés