Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A szobalány olyan meglepetést talált a lepedő alatt, amitől azonnal könnybe lábadt...

A szobalány olyan meglepetést talált a lepedő alatt, amitől azonnal könnybe lábadt a szeme

Mások után takarítani nem a leghálásabb, de mindenképpen nagyon fontos és hasznos feladat. Itt említhetjük meg azokat a szobalányokat is, akik minden egyes nap azon fáradoznak, hogy makulátlanná varázsolják a vendégek után a helyiségeket.

 

Legyünk őszinték, nem sokat szoktunk gondolkozni egy hotelben azon, hogy vajon kinek a keze munkáját dicséri a tisztaság, amit az új szálláshelyén élvezhet. Egyszerűen magától értetődőnek tartjuk, hogy egy hotelszoba tiszta, ha megérkezünk és kész.

Szerencsére vannak olyanok, akik ezt figyelembe veszik és tiszteletben is tartják, tudván, hogy ezt a fáradságos munkát nem honorálják kellően fizetéssel.

Kyle Oreffice and Josh Gibson két olyan férfi, akik kandi kamerás felvételeket készítenek az internet közönsége számára. Egy YouTube csatornát indítottak ‘Give Back Films’ néven és rejtett kamerás felvételeket készítenek olyan személyekről, akik erről semmit nem sejtenek.


Az ő céljuk azonban nem az, hogy megalázó helyzetekben kapják el az embereket, sokkal inkább olyan szituációkban, amelyek egyszerre megdöbbentőek, meglepetésszerűek, könnyfakasztóak és nagyon meghatóak.

Nagyvonalú borravaló

A kérdéses videójukban a Utah állam beli Park City-ben jártak, ahol egy szobalányt 500$ (kb. 141.000Ft) összegű borravalóval leptek meg.

Először is a fiúk rendetlenséget csináltak a szobában, legalábbis elintézték, hogy úgy fessen, mint amiben már lakott valakit. Ezután kiterítették a lepedő alá az 500 $-t.


Miután távoztak, a szobalány ment is, hogy kitakarítsa a helyiséget. Egyáltalán nem volt tisztában vele, hogy mire készülnek. A videó elején a főnöke elmesélte, hogy a szobalány milyen szép munkát végez és közben is megjegyzi, hogy megérdemelte a pénzt.

Nézd meg te is a szobalány reakcióját!

 

tudasfaja.com

loading...