Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A rendőrség észreveszi az ételt lopó anyukát – mikor meglátják 3 gyerekét...

A rendőrség észreveszi az ételt lopó anyukát – mikor meglátják 3 gyerekét ezt teszik

Sajnálatos dolog ez, de sokan csak lopással tudnak ételhez jutni. Azt gondolhatunk róluk, amit akarunk de milyen nehéz lehet egyáltalán odáig eljutni, hogy valaki lopásra adja a fejét. De mit tegyünk akkor, ha senki sem segít?

November 5.-én a Hillsborough rendőrség a saját Facebook oldalán a következő történetet osztotta meg.

Sőt, azóta már hozzá is tettek a történethez, mert olyan sok reakciót kaptak a Facebook-on, amennyire nem is számítottak. Az eset november 4.-én történt és Theresa West életét örökre megváltoztatta.

« Tegnap a két rendőrőrmester, Keith Bradshaw és Candace Spragins egy lopással kapcsolatban nyomoztak a Food Lion nevezetű boltban. Otthon találtak rá az elkövetőre, aki ki is fizette a 36 dollár értékű ennivalót, amit gyermekei számára vitt el fizetés nélkül. »

«Ez nem telhetetlenség, csak meg akarta etetni az anyuka a gyermekeit. »
A Herald-Sun-nak adott interjúban az édesanya Theresa West elmagyarázta, hogy több alkalommal keresett megoldást problémáira. De egyszer engedett a csábításnak három gyermeke érdekében. Viszont arra nem számított, hogy a rendőrség így fog reagálni.

A Hillsborough rendőrség ezt mondta az esetről:
« Igaz, hogy a rendőrök kifizettették a lopott ételt az édesanyával, de utána saját maguk hoztak ennivalót az édesanyának és családjának 140 dollár értékben. »
Az édesanya nem hitt a szemének, mikor a rendőrök megérkeztek a nagy bevásárló táskákkal. A táskák tele voltak olyan élelmiszerekkel, amit már régen nem tudott megvenni családjának.Volt benne zöldség, gyümölcs, friss hús és tejtermékek is.

Igaz, hogy ez nagyon meglepte Theresa-t, a rendőrség számára ez természetes dolog volt:

« Mi elsősorban emberek vagyunk és aztán rendőrök is. Úgy gondoljuk, hogy az emberi együttérzés a közösségben ahol élsz, az egyik legfontosabb dolog. A Hillsborough rendőrség így gondolkodik és a két rendőrtiszt, Bradshaw  és Spragins ezt meg is mutatta.Minden dicséret az övék. Egyikük sem szerette volna ezt a nyilvánosságra hozni ezért most ilyen módon dicsérjük meg őket. ».

A rendőrök saját maguk segítettek az édesanyán. Viszont tettéért majd a bíróságon kell felelnie most viszont a rendőrök segítségével segélykérése eljutott a megfelelő hivatalhoz. Igazán szép gesztus volt ez, ami a világon mindenütt természetes kellene, hogy legyen.

Forrás:csodalatos.co

loading...