Kezdőlap EZOTÉRIA A Rák a legfantasztikusabb csillagjegy! Ő az egyetlen, aki ilyen tulajdonságokkal rendelkezik!

A Rák a legfantasztikusabb csillagjegy! Ő az egyetlen, aki ilyen tulajdonságokkal rendelkezik!

Hirdetés

A Rákok legfontosabb, és legszimpatikusabb tulajdonsága, hogy rájuk aztán mindig lehet számítani. Nagyon megbízhatóak, és segítőkészek!

Nagyon érzelmes egy Rák csillagjegyű személy, szinte mindig az érzései irányítják, nem tud racionálisan dönteni. Egy bonyolult, és egyben nagyon titokzatos csillagjegy.

Hirdetés

Azt is érdemes tudni a Rák csillagjegyű személyről, hogy nagyon könyörületes és megértő. Figyelmes, és könnyen ráérez arra, ha valami problémával küzd egy hozzá közelálló személy. Figyelmes hallgatóság, szavak nélkül, már a gesztusokból is megérti az embereket.

Nagyon fejlett a hatodik érzéke, erős intuíciós képességgel rendelkezik. Könnyen megoldás talál bármilyen problémára, hozzá érdemes tanácsért fordulni.

Fontos számára az otthon melege, a család. Sehol sem érzi jobban magát, mint otthon, a szerettei körében. Feltétel nélkül képes szeretni, úgy fogad el mindenkit, ahogy van. Úgy árad belőle a szeretet, hogy közben nem vár el cserében semmit.

Ha van egy Rák barátod, akkor nagyon szerencsés ember vagy. Egy buli után egészen biztosan fel fog hívni, hogy ellenőrizze, biztosan hazaértél épségben. Ha ledönt a lábadról a betegség, éjszaka is emlékeztetni fog arra, hogy be kell venned a gyógyszereket.

Az egyik legjobb tulajdonsága az, hogy nagyon kitartó. Ha valamibe belekezd, akkor tűzön-vízen át véghezviszi az elképzelését. Nagyon szenvedélyes, és eltökélt.

A Rák nagyon sokat dolgozik azért, hogy megfelelően teljesítsen, és jó munkaerő legyen belőle. Jó kolléga, kiváló csapattag lehet belőle, és ezenkívül az is egy igen előnyös tulajdonsága, hogy nagyon jól bánik a pénzzel.

tudasfaja.com

Hirdetés