Kezdőlap EGÉSZSÉG A rák 2 kevésbé ismert jele, amit gyakran még az orvosok is...

A rák 2 kevésbé ismert jele, amit gyakran még az orvosok is félre diagnosztizálnak. Erről nem árt tudnod!

Hirdetés

A rák gyógyítására sajnos még mindig nem létezik gyógymód, azonban a legtöbb korai, figyelmeztető tünete alapján már idejében felismerhetjük a pusztító daganatot és ha idejében kezelést kapunk, le is győzhetjük azt.

 

Hirdetés

Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy mindenki tisztában legyen bizonyos tünetekkel, ez a betegség sajnos bárkire veszéllyel lehet, így- mivel nem gyógyítható – tanácsos ismerni a tüneteit.

2 nagyon fontos tünetét azonban sok esetben az orvosok is összetéveszthetik és csak nagyon sok, hosszú ideig tartó vizsgálat után derülhet ki, hogy a rák egyik fajtájával van dolgunk.Lássuk melyik ez a 2 kevésbé ismert jel!

 

Krónikus gyulladás:

A hepatitis és egyéb szívbetegségek okozhatják, gyógyulási ideje általában 6 hétnél tovább tart. A rák egyes típusainál is előfordul a gyulladás, és bár legtöbb esetben kezelhető, de előfordul, hogy halállal végződik.Akut gyulladás:

Az akut gyulladás gyors lefolyású, általában 1-2 hétig tart. Ez a típus gyakoribb, előfordulhat egyszerű vágott sebek tüneteként is, azonban az agyhártyagyulladás, dermatitis, mandulagyulladás, vakbélgyulladás is mind akut gyulladás.A gyulladásokat nem szabad félvállról venni. Egyrészt a szervezet ezzel jelez, hogy valami nagyon nincsen rendben, másrészt pedig védekező szerepe van, aminek következtében a szervezet legyengül, “elfárad”.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés