Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A párod születési hónapja elárulja, milyen életre számíthatsz mellette

A párod születési hónapja elárulja, milyen életre számíthatsz mellette

Hirdetés

A születésünk napja jelentős hatással van a személyiségünkre és lényegében az egész életünkre. A világra jövetelünk időpontjában tapasztalható kozmikus tevékenységek nem hagynak minket érintetlenül.

Lássuk, hogy a születési hónapok tükrében ki milyen életre számíthat a párja mellett. Neked melyik hónapban született a párod? Ezt tudhatod meg róla.

Hirdetés

Január

Nagyon élvezni fogod az együttléteket. Szeret új dolgokat kipróbálni, nagyon érzéki és szenvedélyes, de nem nyilvánvaló módon. Nehéz megmondani, hogy mi jár éppen a fejében, mert nem az a típus, akinek be sem álla a szája, viszont mégis nagyon jókat lehet vele beszélgetni, mert jól tud kommunikálni és mindig szót fog veled érteni.

Február

Nagyon őszinte típus, akit mindenki barátságosnak, közvetlennek, ugyanakkor kiszámíthatatlannak tart. Megbocsát, de sosem felejt. Viszont nem az a típus, aki bosszúra szomjazik. Soha nem bántana meg szánt szándékkal, mindig a jó indulat vezérli, ezért veszi rossz néven, ha elárulják. Utána már talán soha nem szerzed vissza a bizalmát.

Március

Nagyon élvezetes a vele együtt töltött idő. Nagyon szeret flörtölni, huncutkodni és jókat beszélgetni négyszemközt. Nagyon empatikus és figyelmes, őszintén érdeklődően hallgat, ha magadról beszélsz. Szeret a párjával kettesben lenni, közösen kirándulni, olvasni, filmet nézni, zenét hallgatni.

Április

Nagyon vonzó típusok, motiváltak és egyben nagyon makacsak is. Igazán tűzről pattantak, nem jellemző rájuk a félénkség és mindig képesek az ellenkező nem vonzalmát kiváltani. Szeretik, ha kényeztetik őket. Fáradhatatlanok és nem szeretnek a négy fal között ülni. Gyerek centrikusak.

Május

Vicces, makacs, beszédes, közvetlen, hűséges, magabiztos és tisztában van a képességeivel. Kell ennél több? Nagyon érzékenyek, szívből örülnek a másik sikerének, pozitívak, intelligensek és remek memóriájuk van. Szinte megdelejezik a másikat. Soha nem fogsz unatkozni egy májusi mellett.

Június

Szeret beszélni, nagyokat álmodni, kiszámíthatatlan és nem tudja palástolni az érzéseit. Nagyon sok dologért odáig van, mint az utazás, zene, sportok. Sok minden érdekli. Nagyon könnyen megbántódik, de szerencsére ugyanilyen könnyen meg is bocsát és feloldódik. Vonzó és szeret a középpontban lenni.

Július

Szeret kockázatot vállalni. Nem ismeri kontrollt, magabiztos és a saját törvényei szerint él. Nagyon gazdag képzelőerővel rendelkezik, rengeteg ötlete van, amiket nem fél valóra váltani. A szabadság mindennél többet jelent számára és mondhatni lázadó típus.

Augusztus

Nagyon vonzó, szenvedélyes és titokzatos típus, emellett őszinte és nagyon nagylelkű. Szeret sokat beszélni, könnyen haragra gerjed, ilyenkor alig várja, hogy kiengeszteljék. Kissé őrült, nagyon okos, szeret a középpontban lenni és nagyon vakmerő típus. Imádja, ha bókolnak neki, szeret flörtölni és könnyen szerelembe esik.


Szeptember

Nagyon jó az ágyban és a konyhában is. Ha érzi, hogy igazán szeretve van, nagyon pozitív tud lenni. Mindig azt adja vissza, amit a párjától kap. Sokat álmodozik, eléggé érzékeny, könnyen megbántódik és sokszor kiszámíthatatlan. Könnyen ki lehet engesztelni, azonban soha nem felejt és lehet, hogy jóval később bosszulja meg a sérelmeit.

Október

Mindennek tökéletesnek kell lennie. Szenvedély, vadság, szex, függetlenség, titokzatosság. Könnyen ismerkedik, nagyon közvetlen és egyben szeszélyes típus. Az érzelmek mestere, könnyen kiismeri a másikat.

November

Hűséges és nagylelkű, mindig készen áll versenybe szállni bárkivel. Szeret játszani és interakcióban lenni egyszerre több emberrel. Ambiciózus, izgatott, beszédes, mókás, élvezet vele lenni. Sok ötlete van, és mindig ő akar a legjobb lenni mindenben. Nagyon intelligens és vonzó.

December

Aktív, dinamikus, nem sokat hezitál, mielőtt döntést hoz, még akkor sem, ha lehet, hogy utána megbánja. Diplomatikus, kalandvágyó, szeret új helyeket felfedezni, új dolgokat kipróbálni. Nem viseli jól a kötöttségeket, szeret a saját feje után menni. Legtöbbször csak a párja érti meg és ismeri őt igazán.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés