Kezdőlap EZOTÉRIA A nőkről úgy tartják, hogy mindenkiben egy boszorkány lakik. Válassz egy sapkát...

A nőkről úgy tartják, hogy mindenkiben egy boszorkány lakik. Válassz egy sapkát és lássuk milyen lennél te!

Minden nő alapjában véve egy kicsit boszorkány-mondják a férfiak. Sőt, vannak jó, és vannak rossz boszorkányok. Te melyik kategóriába tartozol?

Végezd el az alábbi tesztet, és megtudhatod, hogy milyen boszorkány vagy! Válaszd ki azt a kalapot, amelyik a legjobban tetszik, és megtudhatod, hogy mi jellemző rád.

1.A nagy varázsló

Könnyen valóra válik minden kívánságod, hiszen az emberek gyorsan behódolnak neked. Akkora belső erővel rendelkezel, hogy hegyeket is képes lennél megmozgatni.

2.A ravasz boszorkány

Ez az a fajta nő, aki nagyon jól tudja, hogy “a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út”. Nagyon jól ismeri az ilyen cseleket, és taktikázik azért, hogy elérje a céljait. Bárki le tud főzni a lábáról.

3.Édes boszorkány

Szinte semmit sem kell tegyen azért, hogy elérje a célját. Elég, ha önmagát adja, és minden ember lesni fogja a kívánságait. Lételeme a spontaineitás, és a természetesség.

4.Ügyes boszorkány

Valójában a színpadon érzi magát a legjobban, nagyon szeret szerepelni, ezért néha egy kicsit mesterkélt is. Úgy gondolja, hogy a cél eléréséhez az út kalandos, és nehéz kell legyen. Csak így tudja teljes mértékben élvezni a hódításait.

5.Tökéletes boszorkány

Mindenütt harmónia, szépség, és jóízlés veszi körül. Azt szeretné, hogy a világ tökéletes legyen. Olyan férfiakat választ, akik nem felelnek meg ezeknek a követelményeinek, de küldetésének tekinti, hogy megváltoztassa őket.

6.Harcos boszorkány

Egész életében az igazságtalanság, és a rosszindulat ellen küzd. Úgy gondolja, hogy őszinteséggel, és bátorsággal képes leküzdeni a rosszat.

loading...