Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A nő furcsa hangokat hallott a csatornából. Odasietett és ledöbbent attól, amit...

A nő furcsa hangokat hallott a csatornából. Odasietett és ledöbbent attól, amit kihúzott a lyukból

Sajnos nem csak a filmekben, de a való életben is előfordul az a szörnyűség, amit a legtöbben alig tudunk elhinni. Anyák és apák hagyják magukra ártatlan, védtelen gyermekeiket. Gyakran tragikus okok állnak a háttérben, de van, hogy az egyszerű emberi hanyagság és butaság.

Ha jobban belegondolunk, a szebbik módszer, amit az ilyen szülők tehetnek, ha örökbe adják gyermeküket, ugyanis vannak olyanok, akik nyilvános helyeken hagyják, vagy éppen rejtik el csemetéiket, azt sem tudva, hogy egyszer rájuk talál-e valaki.

Újszülöttet találtak egy csatornában

Augusztusban történt, hogy egy Geeta nevű nő Chennai városban, Indiában furcsa hangokra lett figyelmes az utcán sétálva. Ez első gondolata az volt, hogy valamilyen állat rekedt a csatornában.

Azonnal odasietett, hogy a szerencsétlen teremtésnek segítsen. Ám amikor próbálta kiszabadítani az áldozatot, kiderült, hogy nem állatról van szó, hanem egy újszülött emberről.

Egy újszülött fiúgyermek volt a csatornába rejtve, akinek a köldökzsinórja is a nyakára volt tekeredve. Geeta elmesélte, hogy a baba nagyon sápadt volt, testét pedig belepte a kosz és a föld.

A rendőrség a szülők után nyomoz

A kicsi fiút azonnal a Chennai Kórházba szállították, majd egy közeli gyermekkórházba vitték át, ahol teljes körű ellátásban részesült. Az orvosok elmondása szerint szépen épül.

Ezzel egy időben a rendőrség nyomozást indított a szülők felkutatására.

Reméljük, hogy a kicsi fiú azóta már új, szerető családja körében élhet, akik tudják, hogy mekkora érték egy gyermek és megadják neki az esélyt egy jobb életre.

A megrázó videót az újszülött megtalálásáról itt láthatod:

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...