Kezdőlap AKTUÁLIS A nő, aki napi 3 liter vizet ivott megdöbbentő eredményt tapasztalt

A nő, aki napi 3 liter vizet ivott megdöbbentő eredményt tapasztalt

Hirdetés

Sarah Smith, a 42 éves brit két gyermekes anya állandó fejfájással és emésztési zavarokkal küzdött. Miután felkereste orvosát, azt tanácsolták neki, hogy kipróbálja azt a kísérletet, hogy minden nap megiszik 3 liter vizet 28 napon át. Az eredmény csodálatos!

 

Hirdetés

Azt ő maga is elismeri, hogy korához képest 10-15 évvel idősebbnek nézett ki, sőt a szeme körüli karikák is sokkal jobban öregítették. Ahogyan ő fogalmazott: “Úgy néztem ki gyakorlatilag, mint egy halott”. Az ajka is ráncos volt, amely egy klasszikus jele volt a folyadékhiánynak. A szervezetéből kiürült a víz, a méreganyagok nem tudtak kellőképpen távozni, a sejtjei kiszáradtak.

Azt mindannyian tudjuk, sőt biztos tapasztaltuk már, hogy a víz hiánya gyengíti a szervezet, épp ezért jelentkezett Sarahnal is különböző betegség. Mindez elég erőt adott neki ahhoz, hogy 28 napon át minden nap megigyon 3 liter vizet, aminek révén már az első hét után érezhető és látható volt a változás. A 4. hét után arca teljesen más volt, mint korábban. A sötét karikák a szeme körül eltűntek, bőre kisimult, az átalakulás szinte döbbenetes volt.

Egészségesebbnek és élettel telinek érezte magát, sikerült megszabadulni néhány felesleges kilótól is. Ő maga is döbbenten állt azelőtt a tény előtt, hogy mindennek a kulcsa csupán 3 liter víz volt.

Ha te is szeretnéd “átformálni” a korod, elkerülni sok betegséget és energikusan szeretnéd érezni magad minden nap, akkor igyál minden nap bő folyadékot és ne csak akkor nyúlj folyadékhoz, ha már nagyon szomjas vagy.

Szerző:tudasfaja.com

Hirdetés