Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A nagy anyóshoroszkóp – Ezekkel az anyukákkal nagyon vigyázz!

A nagy anyóshoroszkóp – Ezekkel az anyukákkal nagyon vigyázz!

Bájos, undok, szeretetteljes, harcias, gyanakvó, toleráns, rideg, közvetlen, féltő, aggodalmas…Hosszú a lista, mivel ahány ember, annyiféle anyós is lehet. Nem biztos, hogy mindenkit álmai anyósával ajándékozza meg az élet, de ne feledjük, hogy amennyire nekünk is vannak rossz és jó tualdonságaink, úgy ők sem kivételek ez alól.

Lássuk, hogy az egyes csillagjegyek milyen anyóstípusokat takarnak és mit érdemes észben tartani a jó viszony ápolása érdekében.

Kos

Egy Kos anyós gyakorlatilag képtelen megállni. Energiabomba, aki állandóan pörög, ott segít, ahol tud, mégsem üti bele feleslegesen a dolgát semmibe. Szeret a középpontban lenni, és ha úgy érzi, hogy valaki megsérti az igazát, nem restell kiállni mellette. Szereti, ha úgy működnek a dolgok, ahogyan azt ő megálmodja, de erős érvekkel ő is meggyőzhető. Nem konfliktuskerülő, de nem is szítja feleslegesen a tüzet. Alapvetően a gyermekének ad igazat.

Bika

Intelligens nőről van szó, akire jellemző egy bizonyos fokú szkepticizmus. A családi béke híve, mégis gyakran képtelen észrevenni, hogy ő az időnkénti konfliktusok kiváltója. Ha a kedves menye vagy veje nem úgy gondolkodik bizonyos dolgokról, ahogyan ő, azzal képes komoly vitába szállni. Jobb, ha ilyenkor ráhagyod, mert úgysem leszel képes meggyőzni, hogy nem minden ember működik hasonlóan.

Ikrek

Egy igazán energikus nőről van szó, aki képes megállás nélkül beszélni és szerepelni. Néha már túl sok is, viszont a kínos csendek miatt sosem kell aggódnod a társaságában. Nagyon jó beszélgetőtárs és mindig tudja a megfelelő szavakat egy szituációban. Hajlamos okoskodni, de ezt csupán jóindulatból teszi, hogy átadhassa a tudását.

Rák

A tipikus szerető anya, nagymama és anyós. Ha Rák anyósod van, talán csak annyi problémád adódhat belőle, hogy túl sokszor akarja éreztetni a jelenlétét és törődését. Ezt azonban tisztán szeretetből teszi. Bármikor lehet rá számítani és mindenét odaadná, hogy a gyermeke és annak családja semmiben ne szenvedjen hiányt.

Oroszlán

Az igazi harcias anyuka, aki szeretné örökre kibérelni gyermeke szívében az elsődleges helyet. Nehezen fogadja el, hogy már nem ő az elsőszámú személy a csemetéje életében. Irányító típus, mindig az övé kell, legyen az utolsó szó. Ha valaki a gyermekét vagy az unokáját bármilyen módon is bántani merészeli, az ellen felbőszült haraggal lép fel. Menyével/vejével jó pajtási viszonyba is kerülhet, ha az nem akar felülkerekedni rajta.

Szűz

A tipikus Szűz, aki mindenből a legtökéletesebbet akarja. Az otthona pedáns és az életében minden szabályos rendben történik. Emiatt hajlamos arra, hogy a gyermeke választottját folyamatosan elemezze, és ha valamit nem talál jónak viselkedésben, külsőben, felfogásban, az ellen azonnal szót emel. Nem rosszindulat vezérli, ő csupán szeretné jobbá tenni az iránymutatásával a másik életét.

Mérleg

Egy intelligens, jóakaratú, kiegyensúlyozott asszonyról van szó, aki mindig a gyermeke javát akarja. Hiszi, hogy a fia vagy lánya okkal választotta magának a párját, ezért mindig törekszik a jó viszony fenntartására, ami részéről általában nem képmutatás. Időnként vele is össze lehet kapni félreértéseken, de ez nem tart sokáig, mert nem szeret haragban lenni senkivel.

Skorpió

Egy Skorpió anyós esetében nem kell attól tartani, hogy kétszínűsködik, és az arcába mosolyog az embernek, miközben a háta mögött szapulja. Tiszteletreméltó az őszintesége, még ha néha fáj is. Ő mindig meg fogja mondani, ha valami problémája akad veled. Emellett tiszta szívvel igyekszik mindig segíteni gyermekén és annak családján. Nagyon szoros viszonyt ápol a gyerekével, ami nem enyhül az idő múlásával sem.

Nyilas

A Nyilas attitűd kiüt az anyósokon is. Aktív, életvidám, közvetlen típus, akivel nem kell sokáig gondolkodni a beszédtémán. Mindenkivel könnyen megtalálja a közös hangot. Néha kissé hajlamos túl sok dologba beleütni az orrát, de ezt nem rosszindulatból teszi. A gyermekének még felnőtt korában is meg akarja mondani vagy fogalmazzunk úgy, javasolni, hogy hogyan élje az életét, ami azért zavaró lehet.

Bak

Egy fegyelmezett, rendszerető nő, aki kissé vaskalapos és nehezen lehet meglágyítani a szívét. Nagyon gyakorlatias, jóindulatú és segítőkész. Nehezen tudja elfogadni, hogy a gyermeke már felnőtt és nem neki kell a jövőben gondoskodni róla. Hajlamos időnként megmondani neki, hogy mit hogyan kell csinálnia, ami bosszantó tud lenni, de ha figyelmeztetjük rá, akkor visszább tud venni a lendületéből.

Vízöntő

Egy igazán érdekes anyós, akit nem lehet tipikus maminak tekinteni. Jól kijön a gyerekével és annak párjával is. Nem akar semmit szabályozni az életükkel kapcsolatban és csak annyira avatkozik bele a dolgokba, amennyire az elvárt és egészséges. Mindig megvan a maga elfoglaltsága és szívesen sztorizgat az érdekes tapasztalatairól, amikben bővelkedik, hiszen valóban aktív életet él.

Halak

Az igazi érzékeny, empatikus, lélekbúvár, akivel hosszú, mély és tartalmas beszélgetéseket lehet folytatni. Megtalálja veled a közös hangot, de sosem fog jobban beleavatkozni az életetekbe, mint amennyire ti azt igénylitek. Segítőkész, támogató és mindent megtesz a gyermekéért, amellett szeretettel fordul annak választott párja felé is. Hozzá bármikor lehet fordulni a szükségben, a rosszindulat távol áll tőle.

tudasfaja.com

loading...